No seksa tur nekas ne izstiepjas ne saraujas, muļķīt. Kaut kas tāds notiek tikai dzemdībās un pēc tam. (t)
Kur var šitādas stulbības prātā ienākt... :-|
Iisteniibaa jo vairaak nodarbojas ar to jo vairaaak pastiepjas...taa tas ir un nevajag sev teikt ka nav. Es pati jutu tad kad saakaas nopietnas attieciibas un regulaars seksss, saakumaa man bij saapiigi un nevareeju visu vinju panjemt bet tagad viss ok, jo vnk vagiina pielaagojaas drauga izmeeram. Bet taa pa riktiigo laikam jau pastaipaas peec dzemdiibaam, vismaz taa runaa.
viena te labi pateica, par to dročīšanu vai tad arī tievāks paliek :D Bet es domāju, ka pastaipās gan ar laiku, jo katrā ziņā, kad sāk nodarboties ar seksu nu noteikti nav tāds miniatūra caurumiņš, kāds viņš bija pirms visa tā :D Bet tā vairāk pastiepjas pēc dzemdībām... Jo vnk mīlējoties tas loceklis tač nav tik liels kā bērns :D Un vagīna tas vsp ir muskulis (nu karoč muskuļi tie ir) :D
ta pastiepjas tikai pec dzemdibam, sex to neietekme, vienigi uzbudinajuma bridi sievietei tur paplesas vaginas sieninas un paliek mitra, bet bez sexa dzive vaginu neietekme