Vai te ir vēl kāda normāla sieviete, kurai nav salauzta sirds no bijušajām attiecībām un mierīgi var bučoties nedomājot par ex? :-D :-D :-D Citādi laikam trāpu uz tām nepareizajām un tās ideālās meitenes kaut kur paslēpušās un nelien ārā :-) :-) :-)
Hugoboss, varbut Tev nemaz nav tadas lielas problemas, bet gan trauceklis ir tas, ka Tu vienkarsi vel neesi saticis savu isto - liktenis jau var atsutit Vinu, kad vien ienaks prataa. Stulbi, protams, gaidit un ceret, ka no zila gaisa nokritis, tomer vainot sevi, ka pasa del vel nav milotaas - ari traki.
Bet piestradat pie sevis vel vairak nekad nav bijis par sliktu. Veiksmi!
He, tas, ka Tu sevi uzskati virs vidējā gan nodarbes, gan redzējuma, gan attieksmes veidā pret sievieti, nenozīmē, ka tiešām esi lielisks vīrietis :-P Tas, ka Tu esi vislabākais LV, nenozīmē, ka tiešām esi labs. Kā rādās, sirgsti ar iedomību un nepamatotu pārlieku pašpārliecinātību. Mēs visi dabūjam to, ko esam pelnījuši - skaistu un gudru Tu, acīmredzot, neesi pelnījis :-P
es esmu no tām, kas skaitās gudras un skaistas (citi tā saka, ne es) un es praktiski vislaik biju aizņemta pēdējos gadus. tagad esmu lauztu sirdi un ļoti baidos kko sasteigt ar vīriešiem. bet pagājis ļoti maz laika.