Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ingvera tejas pagatavosana!

 
Reitings 201
Reģ: 29.01.2009

Sveikas milas meitenes,pastastiet ka Jus gatavojat ingvera tejinu???

19.12.2011 19:59 |
 
Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
tas ir ļoooti sarežģīti - sagriežu ingveru, laimu, pieberu krūzē cukuru - un tagad sekos pats sarežģītākais - ieleju krūzē karstu ūdeni
19.12.2011 20:06 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
es taisu vēl sarežģītāk-ielieku pāris ingvera gabalus, pielieku medu un taaaaaaaad nāk ūdens!
19.12.2011 20:09 |
 
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Tas tiešām ir sarežģiti, prasa zināmas iemaņas bet nu jokus pie malas.

Nogriez šķēlīti, nomizo, es nedaudz iegraizu, vai ar gaļas āmurīti paklapēju, lai pēc iespējas vairāk izsūcās labums no nelabā nedaudz medus un min iekšā.
19.12.2011 20:09 |
 
Reitings 436
Reģ: 12.11.2011
Man garšo ļoti stipra,tādēļ karstā ūdenī iemetu labi daudz ingvera gabaliņus un kādu ripiņu citrona. Viss. Brīdi pagaidu, līdz ievilksies, un dzeru.
19.12.2011 20:09 |
 
Reitings 436
Reģ: 12.11.2011
Es gan neko nemizoju, neklapēju un nebakstu, lai peld ūdenī, kā pašam ingveram tīk.
19.12.2011 20:11 |
 
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
*Queen es tā daru, jo nepatīk gaidīt kamēr ievelkās.. vnk. tad man ir apziņa,ka labums ir izsūcies, nevis tiks tikai uz krūzes pēdējiem malkiem.
19.12.2011 20:12 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas ,ka to sakni nevajag mizot...es nogriezu mazu gabalinu-cik vajag,nomazgaju ,ielieku karsta udeni un vel mazliet uzvaru tomer.Neko klat nelieku-ir tads varbut bezgarsigs ,bet labs vederam!
19.12.2011 22:25 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits