1.Piparkūkas smukā maisiņā un klāt 2012.svētku pantiņu grāmatiņa (ir tādas mazas un plānas)
2.Maza pantiņu grāmatiņa ar piekariņu, par godu nākošajam gadam (ja nemaldos,Pūķa gads būs...)
Es noteikti izietu no situacijas,saliekot kopa dazadus saldumus...Katra zina neko dargu,jo tas laikam tomer butu par traku :-O ,ja jadavina daudziem!
Es saviem darba kolegiem biju nopirkusi lielu "burku"ar belgu sokolades konfektem-zel ...pusi jau esmu izedusi lena gara! :-D
Vakar aiznesu uz darbu visus iespejamos citrusa auglus no sava darza!Visi ta priecajas...veseligak ka konfektes! :-D
Es taisītu dažādus gardumus.Sameklētu vairākas receptes,lai nav visiem vienādi.Žurnālos jau tagad ir dažādiem cepumiņiem un citiem saldumiem.Arī piparkūkas.
Ja es ceptu piparkukas,tad katram uztaisitu kadu interesantu sejinu...Noteikti kada piparkuka butu atkal "sieviete ar sarkanam lupam" :-P !
Ta ir loti laba ideja dazadiem saldumiem-tomer akcentet mazliet...katram kaut kas cits! :-)
es arī balsoju par saldumiem. končas, piparkūku sirdis, cepumiņi utt. Kad nestrādāju, bet gribējās k-ko uzdāvināt katram drauga ģimenes loceklim, izcepu lielās piparkūku sirdis, katru savādāk izdekorēju un uzdāvināju.