Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

esmu nesaprašanā...

Reitings 10
Reģ: 29.01.2009

sveikas damas! man ir tada lieta, ka nolemam ar puisi, ka velamies beidzot berninu... liidz tam dzeru OK, ar septembri beidzu dzert, 27 sept. sakaas mr, oktobrii mr vispaar nebija, novembrii sakas 2 datuma, un decembri sakas 4 datumaa, bet visas mr ilga kaadas 3-4 dienas...taka oktobri nebija mr, uztaisiiju testu, kur paraadijas 2 stripinas, bet ta viena loooti blava, bet bija.... 2 dec biju pie ginekologa, uztaisijam testu, bet tas radija negativu, uztaisiiju vel visas analizes un ppec 2 nedelam bija vinai jazvana par analizu rezulltatiem... zvanu, un si man saka, ka visas analizes ir labas un ka esmu stavokli, un ka nakamnedel gaida mani atkal ciemos, lai atkartotu kkadas analizes...riktigi sapriecajos... bet kkaa neticejas.... uztaisiju testu,bet tas radija negativs :( nju un tagad es neko nesaprotu, vai esmu stavokli vai ne ? jums kadai ta ir bijis ?

17.12.2011 17:11 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Ja Tu taisi veikalā/aptiekās pirktos testus, tie var sameloties.
Visprecīzāk to nosaka analīzes. Ja ārsts pēc visām veiktajām analīzēm saka, ka esi, tad esi!!
APSVEICU!
17.12.2011 17:45 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
nu, gaishregjes, kafijas biezumu ekspertes, gaidam atbildes :-D :-D
17.12.2011 17:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits