Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nesaderība

Reitings 184
Reģ: 08.01.2010

Man ir jautājums tām, kurām ir gadījies.

Puisis neapmierina gultā. Gadu mums ir sex, aptuveni reizi, vai 2 nedēļā, jo nedzīvojam kopā, bet man ne reizi nav bijis lielais O! ar viņu. Palasot cosmo pamēģināju pati un man sanāk sevi novest, bet kad esmu ar viņu tad nē.

Mans jautājums ir šāds, vai ir iespējams, ka ar laiku, tas tomēr notiks, vai arī situācija ir pilnībā zaudēta?

16.12.2011 22:27 |

Reitings 239
Reģ: 18.06.2010
saderību vai nesaderību nenosaka ar to, vai ir bijis orgasms un cik reižu.
16.12.2011 22:35 |

Reitings 184
Tas ir domāts kā nesaderība gultā :-)
16.12.2011 22:41 |

Reitings 239
Reģ: 18.06.2010
to jau es sapratu ;-)

saderību nosaka tas, kādi jums abiem uzskati par seksu, kā darīt, kur, cik bieži utt. cik ļoti jums sakrīt domas tādā ziņā, nevis tas, vai ir bijis orgasms vai nē :-)
16.12.2011 22:47 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Tad Tev japarada viņam KĀ, ja jau Tev pašai sanāk.
16.12.2011 22:51 |

Reitings 184
Esmu teikusi, ko vēlos, bet parasti ir tā, ka es vēlos pa mierīgo, viņš skarbo, kad es gribu skarbi, viņš pa mierīgo :D
Bet vai ir iespējams, ka ar laiku tas tomēr mainīsies u paliks labāk, vai arī tas jau nozīmē, ka intīmā dzīve lemta neveiksmei?
17.12.2011 00:11 |

Reitings 42
Reģ: 11.10.2010
Nu ko lai saka.. ja maaki sevi novest tad iemaaci vinnam ar.. man ar ir bijusi taada sitovaacija ka viirietis neapmierina.. Un Oiii es paarlasiju visu internetu i latviski i angliski mekleejot panneemienus ieteikumus utt. Jaa pati sevi ar speeju apmierinaat..saakumaa jau meedzu puisi par to kaitinaat (zinu ka llauni) ka luuk es sevi speeju a tu nee :D Un ja ar bija tas ka saku kaa gribu bet iisti neklausaas un taa taalaak bet gribot mani novest gan.. tad tiiri seksa laikaa
Ka man kaut kas nepatika ko vinnss darija par to zinnoju.. ja par aatru tad izdaru Kaut vai ko brutaalu lai piebremzee vai ja par leenu tad atkal uzsitu pa peecpusi un kacinaaju... Un ja
vinnss tad iemaacijaas mani apmierinaat :D Nu bet protams tas jau nav tik taa ka luuk sieviete tik gulees un viirietis tik dariis..sievietei ar jaabuut inicjatiivam tomeer..!! Bet vispaar diemzzeel ar esmu lasijusi taadus baisus rakstinnus ka ir sievietes kam vienkaarssi zemapzinnaa no sencciem ir tadas domas ka orgasms nepastaav.. un ja ar pastaav tad tas ir pervers.. un tas ar traucee daudzaam sievieteem to sasniegt.. tad vel protams ir komforta probleema.. un arii poza.. ir sievietes kuraam orgasms buus tik konkreetaa pozaa jo tad tiek stimuleetas pareizaas vietinnas hihihi... Kopumaa..izmeigginiet vairaakas pozas.. varbuut ar rotellietas ja piesaista.. un tad jau Kautkaadai pozai jau buutu jaatrodas kas noved :-P :-D :-P
17.12.2011 14:49 |

Reitings 42
Reģ: 11.10.2010
Ka ar ir lasiits ka citaam sievieteem seksa laikaa vaig relakseeties gan fiziski gan gariigi un nevaig domaat par to ka .."Ak nu man buus ssoreiz vai nee.." vai ar "nu luudzu luudzu esi ssoreiz" :D vajag vienaarssi par to nedomaat un izbaudiit tuviibas mirkli..bet citaam atkal ir taa ka vismaz fiziski nevajag buut atbriivojussamies.. vajag sasprindzinaat muskullus un kusteeties kaa passai patiikamaak ir.. Un vienkaarssi ja kas nepatiik seksaa tad navajag par to kluseet un vajag to pateikt.. un navajag aprobezzoties tik ar kautkaadaam pozaam kaa doggy un misjonaara.. vaig eksperimenteet..bet nu ja tad jau vaig ar uzticiibu puisim..bet ja taadas ar vienkarssi nav tad ar var buut taa ka nav.. daudzaam sievieteem vienkaarssi traucee gariigas probleemas attieciibaa pret seksu sasniegt orgasmu.. kaut vai kautriiba pret savu kkermeni utt.. (sorry par manu valodu, manas latviessu val. zinaassanas izpaliek deel dziivossanas aarpus Latvijas un garumziimes vienkaarssi uz datora nestraadaa :D)
17.12.2011 15:07 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits