Sveikas, apburošās!
Nu jau vairākas dienas manu prātu neatstāj saruna ar manu mīļoto vīrieti. Strādājudarbā, kas prasa no manis lielu laika plānošanu, it īpasi tas attiecas uz atvaļinājumiem. Šovasar aizbraucu fantastiskā ceļojumā uz Itāliju. Ceļojumu saplānoju jau janvārī un tad arī aizrunāju veselu nedēļu brīvu pie bosa. Mana otrā pusīte palika mājās. Šonedēl sagadījās atrast lētas biļetes braucienam uz Barselonu, 2012. gada augustā. Biļetes būtu jāpērk jau tagad un viesnīcu arī jau laikus jānorezervē. Ierunājos, ka mēs taču labu laiku esam kopā un būtu jauki mūsu attiecības pārbaudīt ar nelielu ceļojumu kopā. Tā kā ļoti cienu viņa laiku, tad ieminos par to jau tagad, lai viņam ir iespējas redzēt vai viņš var dabūt brīvu no darba tajā laikā.
Man par lielām skumjām viņa atbilde uz piedāvājumu bija NĒ! bezpaskaidrojumiem. Lūdzu viņam mazliet sīkāk izskaidrot savustrikto lēmumu uz ko atbilde skanēja: ''Es neplānoju doties ceļojumos nākamajā gadā, pie tam līdz augustam vēl ir daudz laika un sazin kas var notikties''.
Tā....padomāju es un nolēmu ka ar šo vīrieti es nekad neaizbraukšu ceļojumā, ja tas ir jāplāno laiku iepriekš.Bet tā taču dara daudzi normāli cilvēki, kas strādā, gan jau jūs meitenes arī esat ar savām otrajām pousītēm plānojušas ceļojumu, kas nenotiks nākamajā dienā vai pēc mēneša.
Viss kas man spīd šobrīd ir ceļojums uz tuvējo pludmali un arī tad ja par to tiks izlemst pamostoties.
Meitenes, iespējams, ka viņš jau tagad uz mūsu attiecībām raugās kā uz ko tādu kas tulītās vienā dienā var izbeigties untāpēc labāk ir dzīvot vienai dienai?
Principā neizprotu viņa atbildes lo
giskumu. Vai jums viņa lēmums liekas loģisks?