Pirms diviem mēnešiem es te rakstīju super pozitīvos tekstus, kā pārvarēt šķiršanos. Tagad esmu pati ieslīkusi nelabojamā stāvoklī.
Mēs izšķīrāmies, viņš aizgāja pie citas. Tad salabām, viņš solīja mainīties, prasīja, lai dodu laiku, tad es uz pagātnes kļūdām balstoties sataisīju scēnu, nedevu laiku mainīties, pasūtīju elle, sarunāju uz pasaules briesmīgākās lietas, tad atvainojos, palūdzu pirmo reizi mūžā piedošanu, saņēmos pajautāt, vai mana kļūda būtu labojama uz ko saņēmu atbildi NĒ.. tad nu tas NĒ tagad man stāv visu laiku acu priekšā. Visvairāk man ir bail, ka ir identiska situācija, kāda bija, kad ar mani sāka veidot attiecības, negribu, lai viss, kas tagad notiek, vēsture atkārtotos un pēc pusotra gada vai vienalga, kad attiecībās būs krīze neskatoties uz visu NĒ un lepnumu skrien atpakaļ, jo tā bija arī mūsu attiecībās ar viņa ex, jūtos bez gala un malas tizli.
Pirms tam man ballīšu periods palīdzēja, jo arī šķiroties es zināju, ka rīkojos pareizi, tagad jūtos kā muļķe, ka kļūdījos + vakar vēl pataisīju sevi par pakaļskrējēju. Nu neko jādzīvo tālāk. Ļoti ceru, ka ar Janvāri būs darbs, tad es strādāšu maksimāli daudz, tā lai redz tikai darbu un gultu.
Un izraudāties vajag, citādi tas visu laiku sēž iekšā! Veiksmi, dzīve turpinās :-) (tik stulbi to teikt, ja pašai šķiet, ka tā ir apstājusies)