pucēties uz lielo Notikumu

Reitings 436
Reģ: 08.04.2010

Lasīju par Jaungada pucēšanos un nodomāju, ka pareizi visu gada dara ko sevis labā (wax, kosmetologs, frizieris),nevis uz kādu pasākumu. Un vēl nesaprotu tās sievietes, kas uz kāzām dara daudz, bet ikdienā neko. Zinu sievietes, kas pieliek nagus, matus, skropstas, bet pēc tam ikdienā netīriem matiem un aplupušiem nagiem staigā. Es parasti domāju nabaga vīri - kāzās redzēja princesi, bet ikdienā ķēkša mājās. ;-)

14.12.2011 23:02 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Chiepina, es par to Rikardiona čiku tā smējos! :-D Es tik nesapratu, viņai tas taisnotājs bija līdzi vai paņēma kādu kurš tur uz vietas, bet nu ja viņā iet uz randiņu ar matu taisnotāju..līmenis :-D

Un vsp tā čika manam draugam regulāri darbā kantējas. :-D Manējais jau tāds pieklājīgs un neatšuj! :-D
15.12.2011 00:12 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
+Emmanuelle
Ai, nē, es nevaru, mūžīgi drillējamais temats... nabaga vīri, nabaga vīrieši, sievietei jābūt tādai un sievietei jābūt šitādai... Latvijā vairāk nekā puse laulību tiek šķirtas - noteikti vainīgas sievietes, kas sevi pietiekami nekopj :-D Esmu pilnīgi pārliecināta, ka kaut reizi dzīvē liela daļa arī šajā forumā esošo meiteņu nākotnē piedzīvos savas laulības šķiršanu, un tam nebūs nekāda sakara ar to, kas ir uz sejas vai mugurā ;-)
15.12.2011 00:16 |

Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Viņiem tā mazā istabiņa ir nodrošināta ar taisnotāju, fēnu- tas nebija viņš, bet nu svešā vietā iet taisnot matus :D līmenis ne?

Un... draugam vari pateikt, ka šī ir "vieglas uzvedības sieviete", nu saproti taču- naudiņu pelna ne tajā labākajā veidā.
15.12.2011 00:17 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Par to vakseesanos kaa trakaam bezmaz katru nedeelu.. pilniigi ticu, ka daudzaam sievieteem ta arii izpauzas sevis miileesana, kaa pasargaat sevi no taam trakajaam saapeem, ok uz sveetkiem iedzer viskija malku un... sanemas.. :-D
Neesmu redzeejusi daudz sievieshu aplupusiem nagiem, netiiriem matiem, nav tak tas kontrasts tik paarspiileets. Un taa kategorija, kas ikdienaa taa staigaa, diezvai arii sveetkos izskatiisies kaut kaa iipashi satriecoshi, neviiziibu, netiiriibu, manupraat, var redzeet jau attieciibu saakumaa (kaut vai ieskatoties vinjas virtuvee), domaa peec kaazaam kaut kaadi lielie paarsteigumi?
15.12.2011 00:58 |

Reitings 393
Reģ: 31.08.2011
Es arī pilnībā uzskatu un piekrītu tam, ka sievietei sevi ir jākopj arī ikdienā, nevis svētku dienās! Tās, kas dzīvo laukos vai mazpilsētā, nenozīmē taču, ka acis uzreiz nav jākrāso. Bet nu šajā gadījumā pārspīlē ar gēla nagiem un pieaudzētajiem matiem, bet normas robežās sievietei sevi ir jākopj, par ko te vēl vispār diskutēt?
15.12.2011 01:55 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Manuprāt, netīri mati un noplukuši nagi ir nedaudz pārspīlēts.
Mani tikai kā vienmēr pārsteidz uzskats, ka sevis kopšana tie asociēta ar "uzkrāsotām acīm un krāsotiem matiem".
Daudz labāki rezultāti ir , ja ilgstoši kopj ādu un dabīgos matus un nagus, lietojot pareizu uzturu un labus ādas kopšanas līdzekļus.
Vienīgais,kas varētu izraisīt nelielu smīnu ,ir "pirmssvētku diēta", jo auguma aprisēm līdzi jāseko visu gadu, nevis tikai uz svētkiem.
15.12.2011 02:12 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ms.Elissa-tiesi ta !
No gaisa jau nenokritis ne tas kermenis ,ne spidosi mati...jarupejas par sevi visu gadu! :-)
Karinjo-man nekad nav bijusi lakoti nagi,bet vienmer ir loti smuki apgriezti,tiri-ka jau medikim! (l)
Neviziba ,nekartiba ir trakakais ,kas man liekas, var but- sarkanas lupas ,vai lilla...nevizibu un netiribu kartigs virietis nekad nepacietis...! :-D
15.12.2011 02:23 |

Reitings 393
Reģ: 31.08.2011
Ms.Elissa, nu cerams Tu biji vienīgā, kas par acu krāsošanu uztvēra tik burtiski!
15.12.2011 03:13 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Nav viss tikai melns vai balts. Tas, ka es ikdienā neeju pie friziera, lai man nez kādas frizūras taisītu, nenozīmē to, ka neeju apgriezt matu galus regulāri, vai vēl vairāk - ka es mājās tos nemazgāju.

Man liekas, ka autore ļoti cenšas radīt provokācijas visu laiku ;)
15.12.2011 11:51 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
neko darit. tada dzive.
randinu laika es ari redzeju princi balta zirga, bet majas zekes un pirsanu divana
17.12.2011 02:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits