sveikas, domāju ar draugu īrēt dzīvokli, gribētos kaut kur centra pusē,līdz VEF tiltam tālākais, jūs nezinat kādu labu piedāvājumu, kur varētu dabūt dzīvoklīti, par normalām cenām, tā lai kopā komunālie un īre ziemā būtun līdz kādiem 150Ls
Sapratu, ka izīrēt :D varbūt tad es varētu pieteikties, kā pirmais kandidāts uz apskati :) mans e-pasts [email protected], tālāk tad varētu sarakstīties un noskaidrot visu tālāk :)
ja labi meklē atrast var.
mēs gan ,jā ,dzīvojam kopā vairākas, bet par divistabu dzīokli,kuram NAV malkas apkure un tualete gaitenī kopā ziemā maksājam bišku pāri 100 ls
15 minūtes līdz Origo ar kājām, tā kā pats centrs.
skaitās sliktais rajons-ģērtrūdes gals, bet nav nekad bijušas nekādas saķēršanās.
meklē,lai veicas! :)
fluffy
nu tu bisku mani iepriecinaji,protams,ja pamekle ne to vien var atrast. laikam tad neesmu uzgajusi istos sludinajumus, vai kaa te jau mineja, tie tiek izkerti pusstundas laika ka nespej attapties :(
nav vel paveicies...
par jurmalu vienbrid apsveru domu meklet tur, bet taa braukasana...
brr...
Kad drusku mazāk kā gadu atpakaļ aktīvi meklēju īrēšanai vienistabas dzīvokli, tad patiešām sapratu, ka grūti atrast mazu un lētu dzīvokli. Izīrēšanai 3 un 4-istabu dzīvokļi bija vienā cenā ar vienistabas dzīvokļiem (tieši īres maksa)... Man noveicās un es caur pazīšanos dabūju dzīvoklīti par 70Ls, kas ir samērā labā stāvoklī, tiesa bez mēbelēm (bet nu tās man pašai bija, tā kā daudz nebēdāju)...