Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Medus burkas

 
Reitings 274
Reģ: 29.01.2009

Sveiki!!

Kāds labs un jauks cilvēciņš varētu pateikt kā Jūs mājās gatavojat medu ar riekstiņiem un citām labām lietām!

Nu piemēram vai rieksti jāmazgā, metus jāsilda un tādā garā... Varbūt vēl kādas idejas , ko ielikt medus burciņā !?

Palides un veiksmīgu atlikušo darba nedēļu!

:*

13.12.2011 21:01 |
 
Reitings 274
Reģ: 29.01.2009
:-P
13.12.2011 21:02 |
 
Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
riekstus nemazgāju, un ja medus ir gana šķidrs, lai tecētu, vienkārši pārleju un aiztaisu vāciņu. neko karsēt nevajag, jo medus ir antiseptisks un nekādi pelējumi vai kas tur nemetas. var ilgi stāvēt.
13.12.2011 21:06 |
 
Reitings 274
Reģ: 29.01.2009
Un kādu riekstus Tu parast liec?!
Un ko vēl bez riekstiem var ielikt?
13.12.2011 21:08 |
 
Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
rodas jautājums - kam ir domāts internets, pie velna? :D
taču ļaujies improvizācijai tu pati ;) internets pilns ar dažādām receptēm un ne tikai, medus ar visu ko ir ļoti garšīgs, vari taisīt veselīgu ziemas mix - mandeles, citu veidu rieksti un kādi žāvētie augļi, būs tev studentu brokastis, tikai medū viss ;)
te tiešām nošaut greizi ir ļoti grūti, jo jebkuras sēkliņas, riekstiņi, žāvēti augļi te derēs ;)
13.12.2011 22:07 |
 
Reitings 274
Reģ: 29.01.2009
Man nav internets :D :D

Un prasīju viedokli kā Jūs, cosmo lasītājas, taisāt šos medus podiņus!

Bet paldies, ka tomēr atbildēji:)
13.12.2011 22:46 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Klāt vēl var pielikt žāvētas dzērvenes! (l)
13.12.2011 22:51 |
 
Reitings 274
Reģ: 29.01.2009
Oho! Paldies:)
13.12.2011 22:56 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits