:-) Sejai taisa kumelīšu inhalāciju 10min., tad liek virsū sarīvētu ābolu, burkānu un tur apmēram 15 minūtes. Tas dod nedaudz iedeguma efektu.
:-D Olas baltumu sakuļ mikserī, pievieno tējkaroti citronu sulas. Uz sejas masku klāj kārtām, ik pa 5 minūtēm. Masku mazgā ar siltā tējā samērcētu vati. Maska veicina ādas poru savilkšanos.
Negatavoju nekā. Uz solāriju eju visu gadu, matus ar eļļu kopju visu gadu, sejas maskas lieku, kosmetologu apmeklēju un uz vaksāciju eju neatkarīgi no svētkiem. Mans rīcības plāns svētku ballei - izņemt no skapja kleitu, izgludināt, pašai uzkrāsoties, ieveidot matus, uzvilkt kleitu un varu iet uz balli.
Uz kuriem svētkiem jācacojas? Uz Ziemassvētkiem? Tie ģimenes svētki, tur mani vienmēr pieņem, kāda esmu. Nevajag ne liekus nagus, ragus, maskas un ko tik vēl nē. :) Uz Jauno gadu, ja paredzēta ballīte, uzkrāsojos un uzvelku smuku kleitiņu, tas arī viss. Man viss ir vienkārši un bez stresa. :)
Nekādas mājas apstākļos veidotas maskas nelikšu priekš svētkiem.
Uz solāriju takā eju no rudens, lai gan doma pāriet uz paštonējošo līdzekli, matos neko nelikšu, jo viņiem tur viss pietiek, rupējos taču par sevi ikdienā ne tikai svētkos.
Uz balli esmu nopirkusi kleitu, iešu pie manikīres, pati ieveidošu matus, uzkrāsošos un tas arī viss. :-)
Tas gan man nav tik ļoooti aktuāli,bet es lauzu galvu kā visu paspēt kāzu dienā. Cikos sākt pucēties,lai paspētu pie friziera, uz make-up, manikīrs un vēl korsetes sasiet+kleitu uzvilkt bez stresa?
Sapratu,ka manikīrs nav jāveic tajā pašā dienā,bet tik un tā baigā steigā sanāk. Pie tam taču naktī pirms kāzām vajadzētu izgulēties,lai nesanāk tā kā Bellai no Krēslas. :-D :-D :-D
Rīcības plāna man nav - vienīgi vajadzētu atrast laiku, lai tiktu līdz solārijam par ko gan šaubos, jo laiks būs tikai pēc Z-svētkiem un tad līdz 31. ar vienu vai divām solārija reizēm nekas nebūs līdzēts. :-D
Varbūt matu saknes atkrāsošu, ja būs nepieciešams un pie manikīra aiziešu, bet vēl nekas nav ieplānots. :-)
Es iekdienā regulāri lietoju dažādas maskas un skrubjus. Eju uz solāriju 2 x mēnesī. Pie friziera neiešu, jo par matiem rūpējos pati. Nagus arī sakopju pati.
Kleita jau stāv skapī. :-)
Late, vai tad Tu baigā krācēja? Jautājums ir, cik liela guļava tā līgava ir..ja jāguļ vismaz līdz 12:00, lai izgulētos, tad jau ir kā ir :-D Bet, nu, manai kaimiņienei frizūra aizņēma kādu pusotru stundu, make-up stundu, nagi 15min. Un cik tad tur tā saģērbšanās. :-D Precējās kaut kur 14:00, ja pareizi atceros..un 1 1/2 h braucienā no Rīgas (gatavošanās bija te)..tā kā. :-)
Bet pa tēmai - es atceros, ka pirms gada šāda diskusija bija un es jau nobrīnījos - vai tad tiešām kāda uz svētkiem īpaši sakopjas (es nedomāju frizūras un make-up)? Tas viss taču ir ikdienišķi.
Vienīgais, ko es gribētu - aiziet pie friziera... bet vispār to jau es arī gribētu neatkarīgi no svētkiem :-D