Eksāmens nokārtots uz 9, par to man liels prieks (l)
Bet visu atlikušo vakaru bumbulēšos pa māju. Vispār neko īpaši negribas darīt. Mājās ir silti un labi, bet ārā auksts un nejauks. :-D
Ja man prasās gaisu, tad atveru logu :-D
Nez, man neprasījās, zinot, ka auksts, slapjš un vējains, labi arī istabā :-)
Turklāt man bija daudz darbiņu :-)
labi, ka man ir suns, kurš ved mani ārā :-D :-D nez, it kā jau mājās labi, bet es, man šķiet, max 1 dienu varētu izturēt nepabāžot degunu laukā. :-) Un jūra/jūrmala ir super visos gadalaikos (l)
Jordana, apsveicu! ;-) Man pēc stundas jāparāda eksāmena darbi, diezgan papūlējos, lai tos uztaisītu, tādēļ ļoti ceru, ka mans vērtējums līdzināsies Tavējam. :-D
labs vakars! :-D
mani tracina pilnmēness (e) cilvēki apkārt tik negatīvi un pat agresīvi noskaņoti, nekas neizdodas, galva nestrādā- domā tikai par gulēšanu un ēšanu :-D
šī man ir pēdējā mācību nedēļa- cik burvīgi (l) tad brīvlaiks un prakse. aaa, kaut kur pa vidam arī sesija :-D
iešu paēst vakariņas un jāpaskatās TV
Uhh, esmu izcīnījusies ar ābolu pīrāgu. To american pie. Gatavoju pēc cetrassezonas.lv receptes. Mīkla saliekot sastāvdaļas bija nemīklīga, ļoti drusmtīga, nu nevarēja dabūt vienā gabalā :-D tas pats bija ar rullēšanu un dabūšanu traukā un kur nu vēl uzklāšana pa virsu. Ar mammu nepajokam izsmējāmies :-) Gan manai, gan drauga mammai šodien vārdiņdienas, abas samučotas, apdāvinātas un priecīgas :-)
Eksāmenam mācīšanās, protams, atlikta :-D Bet vēl jau rītdiena :-D
Ah, man tik nejauka diena! Nu jau bijām atraduši un sazvanījuši dzīvokļa īpašnieci, sarunājām jau iet skatīties, sazvanīsimies cikos, bet šodien izslēgts tel! Kas man zem tilta gulēt :'-( Vecākiem arī škrobe, tētis maku pazaudēju, visu pagalmu izmeklējām :'-(