Sveikas!
Vēlos Jūsu pārdomas, padomus, viedokli no malas, jo liekas... it nemaz nesaprotu vīriešus.
Paziņas dzimšanas dienas ballītē iepazinos ar jauku puisi. Pāris stundu laikā nedaudz iepazināmies, lai gan vairāk runāja viņš. Pēc ballītes no gaviļnieces uzzināju, ka puisim esmu iepatikusies, bet... viņam ir draudzene, taču draudzene jau ilgāku laiku atrodoties ārzemēs. Man puisis iepatikās, apskatīju viņa profilu draugiem.lv, bet neuzdrošinājos uzrakstīt, līdz... nedēļu pēc ballītes saņēmu no viņa vēstuli, ka man ir interesanta profila bilde. Sākām saraksti, viss bija jauki, likās, ka viņš tiešām varētu būt mans cilvēks, jau saņēmu uzaicinājumu uz jaunatvērto klubu. Uz klubu es neazigāju, jo nākamajā dienā bija jāstrādā.
Puisis vairākkārt sarakstes laikā teica, ka es viņam patīkot, ar mani esot viegli, bet... viņam ir draudzene, lai gan... Tad kāpēc vairākkārtēji aicinājumi uz klubu? Līdz... vienam vakaram... Atvadījāmies, vienojāmies, ka parunāsim atkal rīt... un viss... Viņš ir pazudis... Draugos mana vēstule stāv neizlasīta, lai gan portālā viņš ir bijis vairāka reizes dienā...
Ko man domāt? Kā man reaģēt?