Čau, iztēlosimies , ka jūs piedalāties šovā "Gandrīz ideālās vakariņas" . Kādus ēdienus jūs gatavotu ? (uzkoda, pamatēdiens un saldais? kāpēc? un kāda būtu izklaide.
Diksusija vienkārši lai padalītos ar receptēm , idejām .. kko intersantu )
Mani vairāk kaitina pārgudrās tantes, tādas kā tā biroja adm., grūtniece no cēsīm ar to manikīra salonu un 1x bija tāda mājsaimniece Gaida vaikāviņutur. Pašas nejēdz neko jēdzīgu uztaisīt un izdomāt, bet vienmēr zina labāk kā viss jādara.
Lai arī to "pasākumu" visai bieži nesanāk redzēt,bet kad skatos,arī vienmēr domāju ko es gatavotu :) Tad nu: par uzkodām vēl neesmu izdomājusi, bet pamatēdiens būtu risotto pēc manas īpašās receptes tā, ka pirkstus var norīt un saldajā būtu ļoti ņammīga kūka no cepumiem un karameles- kas to ir ēduši, vienmēr brīnās, kur tik garšīgi :)
Nezinu ko saldajā un uzkodā, bet pamatēdienā es gribētu pamēģināt vienu bumbieru zupu ar zilo sieru :-P izlasīju kkur recepti un izklausījās nu ļoti gardi :-P
uzkoda: drošivien kaut kas viegls kā jau uzkodas, piemēram, mozarella ar dārzeņiem; pa cik tagad svētki tuvojās, varētu interesantas piparkūkas vai rupjmaizes grauzdiņus ar ķiplokiem un kaut ko asāku; pankūkas ar tādiem interesantiem pildījumiem; sushi :)
otrais: vot te es nevarētu izvēlēties :D bet viens no variantiem varētu būt krēmzupa (sēņu,siera utt) ; tvaicētus dārzeņus ar vistas fileju karija mērcē
saldais: brunete (l) ; eksotisko augļu pudiņš ar ķīseli arī varētu būt laba manta :)
Pati nepiedalītos, bet par to meiteni - es arī nejustos ērti tādā kompānijā, kur visi gados vecāki, + vēl kameras un kopumā viņu ļoti saprotu, tāda jauka un vienkārša meitene šķita, nevis tāda, kura tur savus jokus mētā :-D :-)
Man nepatika drīzāk tā sieviete ar tumšajiem matiem, kas bija šajā nedēļā, citiem pie glāzēm piesējās, a pašai mājās kaķis pa galdu staigā :-O
ja vien mani njemtu tajaa raidiijumaa tad:
uzkoda-cepeškrāsnī ceptas bietes ar mozarellas sieru (l)
pamatēdiens:jūras kokteilis(visādi jūras produkti-gliemenes,garneles,marinēti satoņkāji) ar kartupeļu biezeni.
deserts:brauniji :)
Cosmo meitenes savas ideālās vakariņas var pašas uzorganizēt bez kamerām. :-D Nē! Var taču arī ar kamerām, tikai kādai jāpiesakās par operatoru. :-D
Man šajā nedēļā tā tumšmatainā sieviete nepatika vēl vairāk, nekā blondā meitene. Varēja jau tā blondīne uzņemties vairāk iniciatīvas, bet likās tiešām diezgan vienkārša un jauka. :-)