Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Atcerejos kaut ko interesantu...

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Kadus gadus atpakal pie mums viesojas sieviete,kura velejas est pec Zone ...!Mans virs vel noteica-iegaume,kad bus varbut jamaina ari draudzenes :-P !Mes jau sapratam ,ka vins ta pasmejas par to,bet ja nopietni runa par so temu...?Atceros ,ka rakstiju ari blog pagajusa gada!Liekas tomer varetu ietekmet kaut ka,ja draudzenei pilnigi pretejas domas par veselibu nakotne piemeram?!Tas tads piemers-iedomajos ,ka ir tik daudzas sievietes,kuras saka-dzive isa,jaed viss ,ko sirds karo-lai tikai justos labi uz to iso momentu-baudu ,izbaudit to garsigo...!

Varbut parspileju ,bet ta tomer varetu but ari taisniba,jo ta veseliga esana , zinama mera ir-dzives veids,tads domasanas veids...!

Kadas jums domas par so temu? :-)

10.12.2011 21:26 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es sāku ēst veselīgi tad kad jūtu, ka pēc ziemas ir riepiņa, tagad jau ar jūtu, bet kaut kā kārojās visādi gardumi. Darbā atnes siltas būlciņas (e) un es notiesāju kādas 2 (e) tāpat no kartupeļiem neatsakos un cūkgaļiņas, kūciņas. Kad sevi sāku viss jāpatievē, tad sāku vingrot, neēdu maizes un miltu izstrādājumus, cūkgaļu, kartupeļus un saldumus. Tagad nāk Ziemassvētki un daudzi darbā uzdāvina našķus (e)
10.12.2011 21:37 |

Reitings 133
Reģ: 04.03.2009
Ko nozīmē Zone?
10.12.2011 21:43 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Manas domas ir ka nevajag atteikties no garšīgiem ēdieniem un sevi spīdzināt, jādara viss ar mēru, nekas jau nenotiks, ja cilvēks apēdīs bulciņu dienā.ir jāēd no visa pa daļai, grāmatā par veselīgu uzturu var izlasīt daudz labu lietu. arī gaļa mums ir nepieciešama.un nav jāuztver gaļas ēšana kā kaut kāds noziegums. drīzāk sliktāk organismam būs , ja tas tiks turēts badā no visām vielām, kuras tam nepieciešamas
10.12.2011 21:44 |

Reitings 16208
Gurri-man liekas ,ka dzivojot Latvija, tas ir laikam tiesam neiespejami pateikt to- ne... visas vecmammas,mammas censas sagatavot visadus labumus...!Es gandriz ar mammu sastridejos par to ,ka negribeju est kuku-man biezi sapeja galva Latvija pec saldumu esanas,bija tads ka nogurums-laikam tomer tas e-vielas visur ieksa ,lai garsa butu labaka! (t)
Atceros ,ka biju kafejnica ar draudzeni un vina teica-ko aksties :-D !Amerikani tiesam dulli uttVarbut parspile -piekritisu,bet es tiesam biezi atteicos,jo gribeju but tada "svaigaka"!Tas tievums jau laikam genos,bet ta galva tada ka "skaidraka"! :-)
10.12.2011 21:46 |

Reitings 16208
Zone-isuma tas ir tads esanas veids,kur olbaltumvielas un oglhidrati loti sabalanseti!Porcijas ir normalas,tomer ir jaievero ta esana ik pec 4 stundam!Tads esanas rezims-nevar ta piestopeties un pec tam neest un tad atkal piestopeties!
Es teiktu,ka var est visu-tikai ne loti treknu un loti daudz cukurs ari nebutu ieteicams,nemot vera,ka cukurs ir visur...ipasi Ziemassvetkos! :-D
Es domaju to variantu,ja draudzene nem daudz Martina bekerejas smalkmaizites,tad Zone piekriteja tomer edis tikai vienu...un ieteicams ,ja pusdienas jau bijis kaut kas ar olbaltumvielam!Galvenais tir ir tads it ka loti viegli iegaumejams likums-visu ar meru-ta sabalanseti...!
10.12.2011 21:51 |

Reitings 133
Reģ: 04.03.2009
nesaprotu kadel nevar draudzeties, ja vienai divainibas esanaa
10.12.2011 22:05 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Tikko sacepu pelmeņus, atveru cosmo un priekšā šitāda tēma! :D

Neesmu gan nekad domājusi par šo tēmu, bet, godīgi sakot, man prieks, ka man nav nevienas draudzenes, kas izmisīgi sēdētu uz diētām vai dzīvotu tādu baigi veslīgo dzīvesveidu.
Es negribētu lai mūsu pasēdēšanas ar alu vai vinčukiem un snackiem pārvērstos kolektīvā puķkāpostu graušanā.
10.12.2011 22:05 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Protams, ka visu vajag ar mēru, bet pirms kāda laika biju atteikusies no šiem 3 produktiem/produktu grupām, un varu teikt, ka mana pašsajūta būtiski uzlabojās, zuda nogurums pēc ēšanas, tāpat es jutu sātu, ko bieži vien nejūt, vai jūt tikai īslaicīgi apēdod būlciņu, tāpēc hamburgerēdāji paliek apaļīgi, jo nepieciešams apēst vismaz 2 burgerus lai justu sātu, un pēc 2 stundām gribas atkal ēst.
Man ir kolēģe 39 gadi, ļoti simpātiska, un viņas ēdienkarte ir graujoša :-O veselīga, taču graujoša, bet viņa izskatās ļoti labi.
Un ne visi E nozīmē slikts, zem E "slēpjās" tādas vielas kā želatīns, karotīns(krāsviela kas ir burkānos), citronskābe utt. un tas nav kaitīgs.
10.12.2011 22:08 |

Reitings 16208
Par to draudzesanos-ta loti gruti izstastit ,bet tiesam tie cilveki pievelkas,kuri dzivo tadu ,varetu teikt, veseligu dzives veidu :-) !Es nerunaju par veciem draugiem ,bet jasaka ,ka tie kaut ka atkrit-ipasi pec gadiem!Ta veca milestiba un atminas saglabajas,bet kaut kas vairs nesakrit taja jaunaja dzives veida!
Piemeram-mums ar viru sakrit tas,ka abi esam Zone piekriteji-es ar mazam novirzem :-P
Tad mes abi ari esam slepotaji,abiem patik sportot-aerobika, tennis ...!Tapat ar draudzenem-biezi tas sievietes,kuras ed nepareizi ari dzivo tadu ,varetu teikt ,citu dzives veidu.Es pilnigi saprotu ,ka to ta gruti saprast,bet ta ir....liekas ka vinam vairs nav speka pec tas "vinu esanas"iet vingrot regulari un darit ko tadu loti aktivu!
Tie "Zone cilveki" ir tadi loti aktivi cilveki-tas ir tads noverojums pec redzeta...! :-)
10.12.2011 22:22 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Man būtu grūti ar tādu cilvēku draudzēties, kas neēd to -un neēd šito, atnāk ciemos tāds cilvēks , piedāvāju kaut ko, bet nē- viņa neko neēd, un es jūtos neērti ..kad man nav ko piedāvāt..vieglāk ir ar līdzīgiem, kas tāpat kā es ēd visu , kas garšo :-)
10.12.2011 22:26 |

Reitings 16208
Virs jau smejas-ka meitenem vel par atru par sim lietam domat!Lidz 40 gadiem var darit visu -pec tam laikam tiesam japiedoma! :-)
Zaki-tev vel talu!!!Ed pelmenus-tur jau nekas tads loti slikts ieksa nav...kada galina tacu ir...! :-D
Gurri-man prieks par to sievieti,kura doma par savu arieni 39-tik daudzas sievietes tiesi taja vecuma ir "nolaidusas" ! (t)
10.12.2011 22:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits