Es pazīstu vienu meiteni, kura bija anorektiķe, tagad ir izveseļojusies.
Man liekas, ka sabiedrība ir vainīga, ka visus dala - resna-anorektiķe. Sabiedrība melo, jo teorētiski visas atzīst, ka normālai būt ir vislabāk, bet praksē pašas dala cilvēkus resnos un kaulainajos, kur normālās bieži vien tiek nepamatoti pieskaitītas pie resnajām. Pat šeit iepriekšrakstītāja uzrakstīja, ka redz tur nebija tādu, kurām tikai skelets... Bet vajadzēja būt? Tu pati taču ar tādu repliku aizvaino tās kaulainās meitenes, kuras nav vēl 1 soli no nāves, bet ir pārlieku kaulainas, dodot mājienu, ka viņām tātad vajagot būt tikai skeletiem, lai uzskatītu par anorektiķēm?! Bet vēl vairāk dusmas uzdzen tad, ja sievietes ar platiem gurniem uzskata par resnām. Kamōn, vai Adriana Lima (ne tagad, bet pagājušos gados) izskatījās resna?! Sievišķīga figūra nav resnums. Dusmas uznāk par tādām, kuras nejēdz, ka gurnu kaulus nenozāģēt, bet tamdēļ cilvēks nav resns! Visur citur viņam taču nav tauki apkārt, tikai gurnos cilvēkam ir platāks, kā tam starpcitu arī ir jābūt! Tas tagad debīla mode ienākusi, ka redz jāizskatās pēc iespējas šaurākam un garai meičai jāiežmiedzas mazās kurtkiņās, tjip pasakot "skataties, cik es tieviņa", kaut gan pašau gurni pliki un piedurknes par īsu... |-)
un brīnās un apsmej vēlāk tās, kuras kļuva par anoreksijas upuriem...