Slikts rajons?

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011

Kā jūs domājat, cik liels pamats ir ticēt šiem tie spriedumiem, ka šis te noteiktais rajons ir tik slikts?

10.12.2011 01:44 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Es ta padomaju, es baiditos nakti staigat visur citur, iznemot vienigo vietu, kur paveicies dzivot - ´skalo´ centru, jo tur vienmer ir rosiiba.. Biedee mani klusas ielas, lai cik skaists, sakopts rajons arii dienaa nebuutu. Apvidus Barona centrs - Berga Bazars - Vecriiga - Opera - Viesnica Latvija - Nac. Teatris, nu tadas robezaas, kur klubi, satiksme, vienmeer cilveeki.
11.12.2011 06:21 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Īstenībā, tie labi/sliktie rajoni ir ļoti viļņveidīgi :D Tuvais centrs ir ok, tālais centrs (Pērnavas iela, Lienes iela, Grīziņkalns, Valmieras iela, Stabu ielas gals ir diezgan nepatīkamas vietas. Tālāk tuvais Purvciems ir pat ļoti ok, mierīgs kluss, patīkams, cilvēki forši, viss kārtībā, tālāk atkal Purvciems, kas tuvojas Pļavniekiem, jau vairs nav tik jauks. Pie tirgus jau sāks parādīties šāda tāda tauta, pie Mēbelītes arī, tad atkal nāk Pļavnieki, kur arī tas labais/sliktais ir vietām. Nu, nevar tā strikti pateikt, kas ir labs un slikts. Vienīgi neviens man neieskaidros, ka Maskačka ir ok :D Piedodiet, bet man tiešām jau dienas skati ir likušies gana savādi. Vienreiz māsai tur bija dieas laikā darīšanas, tikmēr sēdēju mašīnā, vēroju cilvēkus... nu, tur patiešām ir savādā atmosfēra un tauta, tik dīvaini cilvēki.. Es pat nezinu, kāpēc, bet viss, gan izskats, gan uzvedība likās tik savāds. Vienīgais domāju, ka Maskačka būtu lieliska vieta, kur iegriezties fotogrāfam :) Tur ir tik daudz specifisku personāžu, kuri bildes padara aizraujošas.
Ā, un vēl, laikam, negribētu dzīvot Bolderājā, Mangaļsalā, jo arī tur nešķiet omulīgi, un ja-nu-kas situācijās atrodas tik mežōnīgi tālu no centra, lai, piemēram, operatīvie dienesti varētu atbraukt ātri. (t)
11.12.2011 06:51 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Nesen sāku dzīvot Maskačkas rajonā. Nu, nez - uz manas ielas viss tik mierīgs, pretī skolas, sakopts... No rīta dzeru kafiju, vēroju cilvēkus - man patīk. :-) Pirms tam dzīvoju Purvciemā - arī likās OK. Kaut agrāk teicu, NEKAD nedzīvošu Rīgā. :-D
11.12.2011 20:29 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ir pamats, jo nekas tapat vien nav.
piem, maskavas forstate ir slikts rajons, jo ir diezgan kriminals.
11.12.2011 20:36 |

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011
Es šaubos, ka operatīvie dienesti atrodas tikai centrā :D
11.12.2011 20:43 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Tikko nācu no omītes, kas dzīvo Lienes ielas rajonā un iedomājos - jā, cilvēkam, kas tur ievācās varētu likties krimināli. Bet tā kā es jau esmu pieradusi pie tiem bomžukiem un sīņiem, kas tur tenterē, tad man ne silts ne auksts.

Pati noteikti negribētu dzīvot Maskačkā, Sarkandaugavā un Bolderājā, bet pieņemu, ka tie, kas tur dzīvo, jūtas pilnīgi ok un savu rajonu uztver pavisam citādāk nekā cilvēki no malas.
11.12.2011 20:47 |

Reitings 425
Reģ: 10.09.2009
Nu tā godīgi, man visi Rīgas guļamrajoni liekas krimināli. Starpība tik tā, ka sava rajona "kriminaļņikus" tu pazīsti, un tur kaut kā jūties drošāk.
Man jau vispār dzīve Rīgā ir apnikusi. Gribu prom no pilsētas, gribu klusumu un mieru. Gribas jaukā mājā dzīvot. :-)
11.12.2011 20:47 |

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Piekrīti karinjo par rosību un man arī viņas nosauktās vietas liekas daudz maz drošas.
Es pati līdz 9.klasei nodzīvoju un nomācījso Čiekurkalnā, pēctam pārvācos uz Sarkandaugavu, kur dzīvoju tagad. Un Mežaparks bija tusiņu vieta, jo tur dzīvoja puse klases. Čiekurkalnā jutos droši, jo tur visi bija savējie un ja kas notiktu - katrā otrā mājā kādu zināju. Mežaparkā man vienai bija bail, jo tāpat kāds urļiks mēdz vilkties uz Ķīšezeru peldēties, makšķerēt utt. Sarkandaugavā dzīvoju Laimītes/Skolas/Sporta laukuma apvidū, šajā apvidū jūtos droši, citur nerādos :-D
Drauga māsai nodūra suni pie Purvciema tilta, viņi uzreiz pārvācās uz Teiku.
Vislabāk gribētu dzīvot jau Karinjo pieminētajās vietās.
11.12.2011 21:26 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Manuprāt,ir vērts ieklausīties spriedumos,jo ne jau no zila gaisa ir radušies šausmu stāsti par Maskačku.Kāds patiesības grauds jau tajā visā tomēr ir.
Man bija izvēle dzīvot centrā un maksāt vairāk vai dzīvot Purvciemā un maksāt mazāk.Izvēlējos pirmo variantu.Sapnis man ir dzīvot Mežaparkā vai klusajā centrā.
11.12.2011 21:36 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
visi rajoni, kuri nav ekskluzīvi un ar jaunām privātmājām/dzīvokļu projektiem ir relatīvi slikti, jo tajos var dzīvot cilvēki no zemiem/zemas inteliģences sociāliem slāņiem.
12.12.2011 00:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits