Īstenībā, tie labi/sliktie rajoni ir ļoti viļņveidīgi :D Tuvais centrs ir ok, tālais centrs (Pērnavas iela, Lienes iela, Grīziņkalns, Valmieras iela, Stabu ielas gals ir diezgan nepatīkamas vietas. Tālāk tuvais Purvciems ir pat ļoti ok, mierīgs kluss, patīkams, cilvēki forši, viss kārtībā, tālāk atkal Purvciems, kas tuvojas Pļavniekiem, jau vairs nav tik jauks. Pie tirgus jau sāks parādīties šāda tāda tauta, pie Mēbelītes arī, tad atkal nāk Pļavnieki, kur arī tas labais/sliktais ir vietām. Nu, nevar tā strikti pateikt, kas ir labs un slikts. Vienīgi neviens man neieskaidros, ka Maskačka ir ok :D Piedodiet, bet man tiešām jau dienas skati ir likušies gana savādi. Vienreiz māsai tur bija dieas laikā darīšanas, tikmēr sēdēju mašīnā, vēroju cilvēkus... nu, tur patiešām ir savādā atmosfēra un tauta, tik dīvaini cilvēki.. Es pat nezinu, kāpēc, bet viss, gan izskats, gan uzvedība likās tik savāds. Vienīgais domāju, ka Maskačka būtu lieliska vieta, kur iegriezties fotogrāfam :) Tur ir tik daudz specifisku personāžu, kuri bildes padara aizraujošas.
Ā, un vēl, laikam, negribētu dzīvot Bolderājā, Mangaļsalā, jo arī tur nešķiet omulīgi, un ja-nu-kas situācijās atrodas tik mežōnīgi tālu no centra, lai, piemēram, operatīvie dienesti varētu atbraukt ātri. (t)