Man nav šitāds, bet ir Philips profesionālais, arī ar to jonizēšanas funkciju.
Var jau būt, ka man tikai tā liekas, kaut gan draudzenes piekrīt, ka ar viņu izžāvējot mati ir tādi gludāki it kā, nespurojas tik traki. Es vienmēr besos, ja gadās kaut kādu iemeslu dēļ matus žāvēt ar parasto fēnu. Tad liekas, ka viņi daudz sausāki, pūkojās...
Šim ražotājam es īpaši neuzticos, ir rūgta pieredze ar darbības laiku un garantija neko nedeva. Ir problēmas ar motoru un līgumā viltīgi atrunāts, uz ko viņa tur neattiecas
Ja man vajadzētu, tad pirktu šito, bet parasti pērku philips fēnus un tie mani nav pievīluši - kalpo visi ilgi. Un ja meitenes saka, ka nav labs, tad varbūt labāk nevajag. ;-)
Par tiem joniem runājot manējais fēns ir bez, drauga mātes fēnam ir tie joni, nu nekādu atšķirību nejūtu, viss viens. :-D
jā, bija šis. ACME nespecializējas fēnu ražošanā, faktiski viņiem ir tikai 3 modeļi un viss. Pie kvalitātes un izturības nav piestrādāts, bet nu kā man atbildēja- tā nav īsti viņu joma. Jonizātors ir ļoti daudzos fēnos, kas būtiski cenu ziņā neatšķiras, bet viņi ir daudz labāki. Uzraksts- professional uz šī fēna neko neizsaka. Patiesībā profesionāla fēna būtiskākā īpašība ir strādāt daudzas stundas un nepārkarst (kas ir nepieciešams frizētavās), bet šis pat mājas lietošanā nekalpo ilgi.
Nu es ar pirms kāda laika nopirku Philips ar joniem, un jūtu gan pat ļooti atšķirību, matus tik traki nebojā, turklāt viņam ir vairāki režīmi, un man vairs neelektrizējas mati, es pat pirku līdzekļus, šampūnus profesionālos nekas nelīdzēja, bet re fēns līdzēja. :-)
Man arī ir Philips ar joniem un pēc žāvēšanas mati jūtas un izskatās daudz labāk, nekā izžāvējot ar citu fēnu (sporta zālē, baseinā vai pēc jogas). Bet savējo arī īsti negribas staipīt līdzi. :D
Arí man ir Philips matu féns ar to jonu funkciju, un es esmu pieskaitáma pie tám, kuras jút atshkjiríbu starp parasto fénu un shádu... Mati DAUDZ paklausígáki, gludáki un kupláki paliek... Nevaru saprast, ká agrák esmu dzívojusi bez visádám jonu funkcijám :D
Fiducia - bet re kā mika10 teica - " rūgta pieredze ar darbības laiku un garantija neko nedeva. Ir problēmas ar motoru un līgumā viltīgi atrunāts, uz ko viņa tur neattiecas"
http://220.lv/product?p=66527
man ir šis. labs, esmu apmierināta.
ar joniem gan nefēnojos, jo pēc tāda režīma izmantošanas mani mati vienmēr tādi pļeckaini paliek. fuj.