Pašlaik IT joma, ir liels kvalificētu darbiieku iztrūkums, arī ar ķimiju saistītas lietas
Pati tādu nopietnu darbu neesmu strādājusi, vien bijusi bērnudārza auklīte, darbojusies tirzniecības jomā. Priekš manis no šādiem darbiem jāturās pa gabalu. Maza samaksa, necilvēcīgi garas stundas. Es gan strādāju tāpat kā maksāja
Es gan nesmu LV bet Skotijaa. Bet tikuntaa - Stradaaju Kaa Tehniskaa assistente/dokumentu kontrole BP.
Darbs var but stressains,briziem nezinu no kura gala lai saak. Projekts kuraa stradaju ir plaanots ka ilgs vel 2-3 gadus. Bet zinu ja sevi pieradishu un mans projekts bus beidzies vareshu dabut darbu citaa BP projektaa. Darbs man patiik. Ir forshi sanjemt uzlavas par darbu ko esi izdarijusi un ir forshi zinat ka to varu dait vairaak kaa vienaa kompaanijaa.
Domaaju, ka perspektiiva ir visaam tehniskajaam zinaatneem, indzenieriem.
Pati straadaaju aviaacijaa, ar algu esmu ljoti apmierinaata, bet sai sfeeraai naaktoni iipasi neredzu, jo taadas kompaanijas kaa Ryanair izniicina biznesu... Vismaz Eiropaa...
Strādāju būvniecības nozarē. Šķiet, ka šeit darba ir un būs pāri galvai, domāju, ka man par darba trūkumu nebūs jāsūdzas. Par visu esmu apmierināta, gan par darba pienākumiem, dažādību un arī par samaksu.