Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

smagi

Reitings 114
Reģ: 29.01.2009

pilniigi nezinu ,ko iesaakt.esmu pieaugusi.man 24, ir draugs,kuru mani vecaaki nevar ciest, vnk ieniist,jo vinjam ir slikta pagaatne,bet esmu ar vinju kopaa gandriiz jau 2gadus.vecaaki domaaaja,ka esam izshkjiirushies,bet tagad vinjiem ir aizdomas,ka tomeer esam kopaa un vinji saka,lai izveewlos vinsh vai vinji.nu tas izskaneeja taa,ka ja es buushu ar vinju pazaudeeshu vinjus.un protams visaadi lamuvaardi vinja virzienaa, saka,ka taadi cilveeki nemainaas utt., bet es esmu ar vinju un redzu,ka vinsh ir labaaks,ka nav taads kaa vinji domaa vinsh ir.pilniiga bezizeja.es saprotu,ka man nav jaadziivo ar vecaakiem,bet vinji ir mana gjimene un draugs ar

04.12.2011 22:50 |

10 gadi
Reitings 1649
Klausi vecākus, viņiem tomēr lielāka dzīves pieredze...
04.12.2011 22:52 |

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Kad esam iemīlējušās un mīlam kādu cilvēku, tad bieži vien gadās tā,ka ir lietas,ļoti svarīgas nianses, ko vienkārši neredzam, taču līdzcilvēki to redz. Klausi vecākus, viņi tomēr reāli visu redz no malas, bez mīlestības brillēm, turklāt viņi tev vēl tikai un vienīgi labu! :-)
04.12.2011 22:55 |

Reitings 114
iiisteniibaa es vinjus pat neesmu iepaziistinaajusi.esmu vnk izpljurksteejusi vienreiz ko lieku, un viss.ar to arii pietika,tagad ieepaziistinaaat pat ir bail
04.12.2011 22:56 |

Reitings 268
Reģ: 14.12.2010
Ņem vērā to, ko saka vecāki.

Tev ir acis aizmālētas ar to vīrieti. Centies ieklausīties citos. :-)

Kā arī nešķiet normāli, ka 2 gadus attiecības, bet nav iepazīstināts ar vecākiem. :-/
04.12.2011 23:03 |

Reitings 4298
honey2, neviens nezinās labāk par Tevi. Es zinu, ka ir arī tādi vecāki, kas ieciklējas, ka cilvēks slikts un viss. Vai arī var gadīties gluži pretēji, kā te visas meitenes saka, ka jāklausa vecāki, jo viņiem taisnība.
Bet izlemt vari tikai Tu pati un gan jau zini, vai vecāku bažas pamatotas vai kā. Vienkārši izrunājies ar vecākiem.
04.12.2011 23:13 |

Reitings 4298
turklāt, man īsti normāli nešķiet, ja vecāki pasaka, lai izvēlies - vīrietis vai viņi! Mani vecāki neatteiktos no manis, pat, ja es saietu kopā ar izbijušu cietumnieku, protams, viņi uztrauktos par mani un tā, bet noteikti tāpēc nepārtrauktu mani uzskatīt par viņu meitu.
04.12.2011 23:14 |

Reitings 268
Reģ: 14.12.2010
cherry_cake, jā, tas par to, ka vecāki liek izvēlēties, vispār kkas ārkārtējs.
Kā vecāki vispār var novērsties no sava bērna. Pie tam šajā situācijā, kad nepatīk izvēlētais partneris.
04.12.2011 23:24 |

Reitings 4838
Ir lietas,ko der ieklausīties vecākos un ko vajag pašai saprast un izprast puisī!Vecāki vnk pēc pagātnes nevar pateikt - nē un viss,jo nav sapazinušies vai bijuši kopā.
Arī man bija tā,ka vecāki sākumā teica - ai,ko tu ar tādu puisi,viņš ārzemnieks un vēl citas lietas,bet tagad - ir stāvā sajūsmā. Arī puiša vecāki sākumā bija skeptiski pret mani,jo esmu no citas valsts,bet tagad viss ok un tik gaida ciemos un saka,lai tik ilgāk palieku pie viņiem ;-)
04.12.2011 23:31 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Reizēm nenāk par ļaunu ieklausīties apkārtējo domās,nevis tikai malt to,cik viņš jauks,cik burvīgs un kā mainījies.Apkārtēji no malas uz mūsu dievināšanas objektiem neskatās ar mīlas aizmālētām acīm,tāpēc nereti redz lietas,kuras mēs nepamanām.Īpaši jau vecāki-viņi negrib neko sliktu.
Nav jau obligāti jāiepazīstina,lai vecāki varētu novērtēt: varbūt viņi to cilvēku zin tāpat(īpaši ticams,ja darbība norisinās mazpilsētā).
04.12.2011 23:32 |

10 gadi
Reitings 3287
Viss jau atkarīgs, kādi tev vecāki (jo nu zinu arī tādus, kas ir..teiksim tā, ļoti konservatīvi un ar vienvirziena domāšanu). Tāpat, kas ir tā sliktā pagātne- narkomāns? slepkava? finanšu noziedznieks? mazgadīgais noziednieks bijis? babņiks??
04.12.2011 23:55 |

Reitings 1
Reģ: 12.11.2009
Piekritīšu meitenēm, ka vecākiem lielāka pieredze un viņi vēl Tev tikai labu, grib pasargāt, grib, lai esi laimīga, BEEEET....pajautā viņiem, vai viņi klausīja savus vecākus? Un vai viņu vecāki izvēlējušies, kas kuram pāris...piemeklēja Tavu tēti mammai, vai otrādi? Šķiet gaužām nepareizi, ka viņi liek izvēlēties...vai nu ļoti stingri un principiāli vecāki! Man padoms- ja reiz vecāki brīdina, tad esi uzmanīgāka, varbūt tiešām viņi redz to, ko Tu neredzi, bet nedari savu izvēli, balstītu uz vecāku draudiem. Jebkurā gadījumā viņi ar laiku pieņems viņu un piedos Tev, ka neklausīji, bet GALU GALĀ....Tev taču 24!!! Pieaudzis cilvēks, aizstāvi savu viedokli un veido savu dzīvi! ;)
05.12.2011 00:18 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
ar šiem vārdiem vecāki nedomā neko ļaunu Tev, viņi tevi grib pasargāt, tieši tapēc to arī dara ;) pārsvarā meitenes saka - klausi vecākus, tiri piri, lielāka dzīves pieredze un kas tik vēl ne. no vienas puses varētu tam piekrist , bet no otras puses - tu vari ieklausīties vecākos, bet ne dancot pēc viņu stabules, kaut kas nepatīk un uzreiz šāda attieksme pret tevi.. ja tu šajos 2 gados neesi pati pamanījusi kaut kādu iemeslu, kas liktu domāt, ka viņš ir slikts, tad iespējams, ka tā iemesla nemaz nav un tavi vecāki pārspīlē ;) mēģini uz to raudzīties bez rozā brillēm - ir bijuši tādi gadījumi/situācijas? ja ir, tad tev pašai - viela pārdomām, ko darīt tālāk.. ja nav, tad varbūt izrunājies ar vecākiem, jo ne viņi ar viņu šobrīd pavada laiku un ja viņi tavu draugu nepazīst, tad ļoti nepareizi ir darīt tā, kā tagad.. pagātne varbūt raibu raibā, bet cilvēks taču var mainīties ;) iespējams, ka viņš tiešām nožēlo pagātnē pieļautās kļūdas un daudzi tomēr viņam netic. neesi tā, kas atmet ar roku un klausās tikai to, ko saka vecāki, tu taču esi pieaugusi un pašai sava galva uz pleciem! ja kaut kas liecina par to, ka viņa pagātne nāk jau atpakaļ, tad citi to pamanīs un es domāju, ka tu pati arī to sapratīsi, lai cik sāpīgi nebūtu :)
05.12.2011 00:38 |

Reitings 143
Reģ: 15.06.2010
nu nezinu,nezinu.tu esi pieaugusi sieviete un tev pašai būtu jāizlemj ar ko būt kopā.mums katram ir pagātne,vienam sliktāka,otram labāka,bet tas nenozīmē,ka mēs esam slikti cilvēki.viss taču mainās un ja tu redzi,ka arī viņš nav tāds kā bija,tad neredzu iemeslu uztraukties.vecāki pārspīlēti uztraucas.un šantazē.kas būs,ja arī nākamais viņiem šķitīs tik pat slikts?tu taču dzīvo savu dzīvi un atbildi par to,nevis viņi.nav tev 15 gadu.ja tavi vecāki tevi mīl,tad viņi tevi sapratīs un nāks pretī.vismaz mēģinās iepazīt viens otru.
05.12.2011 13:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)