Pagaidām galvenais dzīves mērķis- pabeigt augstskolu un sāk strādāt. Atrast sev dzīvokli un izvākties no vecāku mājām. Kā saka, sākt tīt savu ligzdiņu. Man ir tikai 19 [drīz būs 20] un mēs ar draugu par bērniem nemaz nedomājam šajā vecumā, lai gan esam kopa jau teju 3 gadus, mūsu mērķis nav tikt pie bērniem uz doto brīdi. Un, ja arī tagad tas gadītos, teikšu kā ir, diez vai mēs nosliektos uz to,ka bērniņu vēlētos. Galu galā, mēs esam jauni, vēl neesam pabeiguši augstskolu un esam atkarīgi no vecākiem, kāda vēl sava ģimene var veidoties šādā vecumā [mums personīgi]. Mēs esam kopā, izbaudām to,kas mums ir, to , ka esam viens otra un neko neplānojam. Izklaidējamies. Vienu vāru sakot- SVINAM DZĪVI.
Būtu ļoti priecīga, ja mums būtu savs kaķītis vai sunīts, mums pat laika tam neatliek :D
Nu, bet dzīvo un dari,varbūt bērniņš tiešām šobrīd var pagaidīt.
Tavā situācijā ja es būtu, es nedomātu par bērniņu, ja mans draugs nebūtu gatavs. Jūs attiecībās esiet divi, nevis tikai Tu un viņš, un katram savas vēlmes, ir jārēķinās ar otru, ja nav gatavs, varbūt tiešām vajag pagaidīt ;)