man taada situaacija bija,
paarvaacos uz citu valsti,gaaju tuseet ,iepazinos ar viirieti,bija jautri,pabuchojaamies taja avakara,abet tas viss,tad saakaam sarakstiities,meenesi tas turpinaajaas,peec tam aizbraucaam uz 5 dienaam uz vinja kalna naminju,viss,protams,bija dikti romantiski, arii sekss bija, peec tam juutas mums abiem diezgan aatri paraadijaas,bet centaamies taas ignoreet, un veel apm gadu mees tikaamies tikai viikendos ,lai kopaa ietu izklaideeties,vai tos pavadiitu gultaa. es jau zinaaju visus vinja draugus utt, bet vienmeer uz jautaajujumu,vai esmu vinja gfriend, teicu,ka,nee... taa nu viss turpinaajaas liidz..
..tagad jau gadu dziivojam kopaa,un maijaa ieradiisies muusu kopiigs beerninjh. :)
man liekas tas,ka mees nebijaam kopaa,man jaava vinju labaak iepaziit kaa cilveeku,lai arii,protams,man bija visas greizsirdibasun striidi utt..un vinjhs jau arii tajaa saakuma gadaa pateica,ka miil mani un grib,lai es esmu vinja meitene,bet es tur tieleejos un teicu,nee,...
manupraat,ja abi veelas,tad shis variants ir ok...bet parasti jau tomeer viens tiek saapinaats.