Pedeja laika loti izteikti jutu,ka pasaule mainas.Par to varetu novipsnat, tapec es nerunaju ar tiem saucamajiem "parastiem cilvekiem " par so temu.
Cosmo ir vieta,kur var tomer padiskutet, cilveku neredzot-vieglak izbegt no nevelamas sejas izteiksmes! |-)
Viss sakas jau Hawaii,kad puisitis,kuram 6,ienaca musu majina un teica-nupat mana rotallieta pakustejas -nepieskaroties...Tas pasas dienas nakti viniem iesledzas tv!Es nodomaju,ja man ko saka 7 gadigs,tad es to nopietni neuznemu,bet ja pieaugusi cilveki stasta kaut ko tadu ,tad tomer...
Es meginaju tam nemeklet izskaidrojumu...Pati neredzeju utt
Tagad jau esmu atpakal Kalifornija un atkal...vienu vakaru braucu majas no darba un peksni skatos debesis-viss pilnigi tums-neviena makonisa un peksni ieveroju milzigu makoni-ka elipses veida.Atbraucu majas un teicu viram...nesmejies ,bet paskaties uz to milzigo makoni!Man tagad zel ,ka nenofotografeju,jo tiesam likas,ka kads MUS novero!
Vakar atkal notika kas tads,ko es nevaru izskaidrot...kastite ar zalem pavirzijas uz prieksu,kad gribeju panemt slimnieka zalu pacinu...!
Interesanti,ka tas notiek tiesi tad,kad domaju-esmu vienkarsi kluvusi jutigaka ar visu ,kas notiek pedeja laika,pastiprinata reakcija uz visu!
Tomer....vai ar jums kas tads pedeja laika nav atgadijies?!Saprotu ,ka vairumam liksies,ka Emmanuelle ir "sagajusi sviesta",bet ja nu tiesam kads kaut kur ir,kas velas pazinot ,ka atrodas mums blakus...! (t)