Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

fk

 
Reitings 16
Reģ: 30.11.2011

Sveikas !

Gribēju lūgt jums, meitenes, padomu,kā man rīkoties !

Man ir puisis. Esam kopā jau teju 2 gadus, dzīvojam kopā un ar to arī sākas visas lielākās problēmas. Man itkā ar viņu ir labi, sekss ir ideāls, viņš ir ļoti pievilcīgs u.c., bet tomēr reizēm slinks un ļoti daudz apvainojas kā tāds mazs bērns !

Un pirms tiem 2iem gadiem man bija puisis, bet tās varētu vairāk nosaukt par brīvajām attiecībām, kādas mums bija !

Bet visu šo laiku, kad esmu kopā ar savu tagadējo puisi domāju par otru !

Mēs esam tikušies kādas 4 reizes šo gadu laikā un pēc tam ir var teikt nereāli viņu aizmirst. Viņš man pateica to, ka arī visu laiku domā par mani..

Piedāvaja man dzīvot kopā ar viņu, un zinu, ka dzīve ar viņu būtu ļoti laba, jo viņš ir turīgs, nevis kā mans tagadējais, kuru var teikt uzturu es un , kurš nemeklē īpašas darba iespējas !

BET KO MAN DARĪT? Kā lai saprot kas būtu pareizāk? Un, ja es pamestu savu tagadējo viņš noteikti mani terorizētu gadiem ilgi, jo viņš ir kā apmāts ar mani, brīžiem pat paliek bail.. Un viņam nav kur iet un kur dzīvot !

Bet es jau ilgi domāju, ka mana dzīve bez viņa būtu vieglāka !

Kādas ir jūsu domas ?

30.11.2011 21:14 |
 
Reitings 16
Reģ: 30.11.2011
Atvainojiet par bezjēdzīgo temata nosaukumu, vienkārši ātrāk gribējās izlikt, kas uz sirds :d
30.11.2011 21:18 |
 
Reitings 141
Reģ: 25.05.2010
nu manuprāt nav jēga dzīvot ar tagadējo, ja domā par otru.. pie tam ja tev viņš ir jāuztur, tici man - tas nemainīsies..
30.11.2011 22:02 |
 
Reitings 372
Reģ: 29.01.2009
Nezinu vai vajag riskēt un iet pie tā bijušā,bet ar tagadējo palikt noteikti nevajag,ja vien tu viņu nemīli...Bet tas bijušais...Tici man,ja tu viņam būtu tik ļoti vajadzīga,ja viņam būtu pret tevi jūtas utt,viņš jau sen būtu tevi uzmeklējis,būtu cīnījies par tevi,mēģinājis dabūt tevi atpakaļ..Bet 2 gadu laikā jums ir bijušas tikai 2 tikšanās? visticamāķ viņa vienīgais nodoms uz tevi ir dzīvot ar tevi,ebt tikai tāpēc,ka ar sievieti ir ērtāk,nevis tāpēč ka viņš tevi mīl.:)tādu vīriešu tagad ir daudz,it īpaši starp turīgajiem,kas izvēlas sievieti nevis attiecībām bet ērtībai.viņš caurām dienām būs darbā,apmākt ar savām problēmām, viņš pārnesīs arī uz mājām tāš,jūs runāsiet tikai par viņu.ja viņš ir tik superīgs puisis,kāpēc visus šod 2 gadus ir viens?tici man,labus vīriešus izķer uzreiz.:)
01.12.2011 15:23 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits