izskats dziivojot kopaa

Reitings 30
Reģ: 04.10.2011

Sveikas!

man radaas diskusija par to,kaa meitenei (juusupraat, var buut arii viirieshu viedoklju atspoguljojums) ir jaaizskataas, jaagjeergjaas, jaakraasojaas,ja dziivo kopaa ar savu draugu un paliek maajaas. - kaads ir juusu izskats maajaas seezhot, cik daudz piestraadaajat, vai esat vienkaarshaakas utt.

29.11.2011 18:45 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
piekrītu Jessica.
Kādas tiesības ir teikt, ka trennūzenēs ir slikti staigāt vai krāsoties ir slikti vai matus priekš veča slikti mazgāt???
katrs dara, kā grib.
vecim jau tas laikam būs svarīgi, nevis pārējām vārnām.
30.11.2011 12:48 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Jaunībā jau visas sievietes ir skaistas, jo seja ir gluda, augums slaids, pat ja nav ļoti slaids tomēr āda ir gluda, bet kad būs 30-40 gadi, tad parādīsies grumbiņas, pasliktināsies vielmaiņa, seja nebūs tik svaiga, tad tomēr būs jāpiedomā arī mājās pie skaistāka apģērba un kosmētikas. Tādēļ es kaut kā nenosodu tās lietas, sievietes var pašas sev melot, ka ja vīrietis mīl tad vienalga kā izskatās, bet pienāks šis vecums un ja sieviete nolaižas, sevi nepucē arī vīrietis vairs viņā neredz neko iekārojamu. No kosmētikas arī āda nepasliktinās, ja vien nelieto kaut ko ārpus jebkuras kritikas un nežēlīgā daudzumā.
30.11.2011 13:05 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
es vakaros uzvelku kāzu kleitu, pa dienu aizeju pie vizāžista, bet tā neko īpaši, jo ar vīru dzīvojam jau kopā 8 gadus.
30.11.2011 13:35 |

Reitings 97
Nedzīvoju ar vīrieti, bet arī ja esmu pie viņa, tad uzvelku mīkstās treniņbikses un kādu džemperi augšā - nu kaut vai viņa. Mati copē un krāsojos arī tikai tad, ja paredzēts kaut kur iet. Vienkārši ļauju atpūsties gan savai sejai no kosmētikas gan ķermenim no visādām pieguļošām drēbēm.
Un man pat ir vienalga, es līdz savai maximai trennuškās un neuzkrāsojusies varu aiziet.
30.11.2011 13:54 |

Reitings 4298
paparene, atbildot uz Tavu jautājumu "Kādas tiesības ir teikt..." - tur jau tā lieta, ka te ir forums, un tiesības ir teikt visu, izteikt savu viedokli! :-)

Tīri par savu komentāru varu papildināt, ka satraucos ne jau par faktu, ka meitene krāsojas puiša dēļ, bet par to, ka krāsojas katru dienu. Vidusskolā arī es krāsojos katru dienu! Katru rītu veltīju 10 min pie spoguļa, citādi nemaz neizgāju no mājas, ja aizgulējos, labāk nepaēdu brokastis, bet uzkrāsošanās un sapucēšanās bija svēta lieta. Diemžēl, tagad jūtu tam visam sekas, jo sejas āda tika pārāk noslogota un vairs neizskatās tik labi, kā 23 gadu vecumā vajadzētu izskatīties. Vienkārši iesaku padomāt par šo! Nezinu, vai var kaitēt ikdienā acu zīmuļa, skropstu tušas lietošana, bet tonālo krēmu, pūderu u.tml. lietošana īstemiņā padara mūs skaistas, bet ilgermiņā ietekmē sejas ādu ļoti negatīvi. :-/
30.11.2011 14:00 |

10 gadi
Reitings 1698
nestaigāju pa mājām uzkrāsojusies, ja nu vienīgi esmu no kaut kurienes atnākusi un vēl nepaspēju savu grimu nomazgāt :D
zobi gan man vienmēr iztīrīti un mati izķemmēti :) staigāju vai nu halāta, vai velūra mājas tērpa, ja ir silts, tad maiciņā un legingos, bet atnākot mājās vienmēr pārģērbjos, nejūtos labi, ja staigāju pa māju ar "ielas" drēbēm (t)
30.11.2011 14:16 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
cherry_cake , priecājies! Tās meitenes 30-35 gados staigās ar krunkainu seju un Tev būs skaista svaiga.
Tik nez kāpēc, tik daudz padomju sievietes kuras nekrāsojās un kurām tagad ir 40 izskatās ļoti bēdīgi(ne visas protams), ka tik nav tā, ka visa noteicošie ir gēni, uzturs, dzīvesveids(smēķēšana, alkohols, solārijs) nevis kāds tonālais krēms.
30.11.2011 14:17 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Parasti maajaas esmu ar vecajaam dzhinseneem vai legingiem vai shortiem ar kkaadu kreklu - nu taa parastas tiiras maajas dreebes, lai neizskatiitos pavisam kaa lupata.Speciaali nekraasojos, kad esam maajaas, bet taa kaa visu laiku vai nu braucam ciemos vai ipe drauga brauc tad jau kaadu tushu arii sanaak uzlikt briivdienaas. Bet nu visu 'seju' gan nelieku.
30.11.2011 14:44 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Neredzu jēgu tagad uztraukties par to, kāda es pa mājām staigāšu, kad man būs 40. Tagad es staigāju nekrāsojusies un nepucējusies, jo tās ir mājas - mana komforta zona, kur man nekas no sevis nav jāparāda vai jātēlo. Un vīrietis dara tāpat - pa māju staigā neskuvies, nesapucētiem matiem, mājas šortos un maikā. Jā, pirmajā attiecību gadā man bija ārkārtīgi svarīgi vienmēr izskatīties ļoti labi. Bet šķiet, ka ar laiku attiecības pāriet citā fāzē, kur galvenā loma vairs nav izskatam. Cilvēkam vienkārši jābūt ir tīram un patīkamam.
30.11.2011 14:51 |

Reitings 281
Reģ: 12.03.2009
Shausmas, nekad maajaas nekraasojos! Atnaakot maajaas sejai tachu jaaljauj atpuusties no kosmeetikas, un galu galaa es nemaz negribeetu buut meitene, kas pusim patiik tikai uzkraasojusies! :-D :-D
30.11.2011 15:14 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Mēs ar vīru dzīvojam kopā apmēram 3,5 gadus. Mājās pārsvarā staigāju ērtās drēbēs, bet ja gribas vīru īpaši pārsteigt, tad sapucējos. Vasarā ārā no mājas citreiz pat bez kosmētikas eju. Vīrs saka, ka es bez visas kosmētikas izskatos labāk, kā daudzas sakrāsojušās. Mums arī patīk citreiz "pacīkstēties", būtu stulbi visu laiku uztraukties, lai tikai neizsmērē tonālo, lai tikai nenoķēpā drēbes vai nez ko vēl.
Mājās pārsvarā uzlieku vai nu ēnas vai tušu (man liekas, ka acis savādāk nav tik izteiksmīgas) un lūpas ar lūpu balzāmu sasmērēju.
30.11.2011 16:11 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Parasti maajas esmu bez kosmetikas. No darba atnakot uzreiz eju dushaa tapec viss liekais tiek nomazgaats. P majam staigaju eertas drebees. Denim mini + kaads kreklinsh. Man majas vienmer ir silts tapec bikses parasti nevelku.
Manejais saka - ja tu mana klatbutne nevari but tu pati,ko vel tu slepsi. Taa ka vinjam patiik ka es nenesaju kosmetiku pa maajaam. Un man par to tikai prieks jo varu atputinat seju :)
30.11.2011 16:25 |

Reitings 159
Reģ: 10.10.2011
vēl pirms apmēram gada krāsojos/pucējos katru dienu. Gan tonālo krēmu mālēju uz sejas, gan skropstu tušu un vēl visādus krēmus.
Tagad jau kādu laiku ikdienā(ejot uz skolu,veikalu)nekrāsojos/netaisu frizūru,protams,ja braucu uz kādu pasākumu, tad gan uzkrāsojos,bet,ja godīgi, man tas nepatīk. :D laikam,ka apnicis.
Kad esmu mājās staigāju šortos vai auduma treniņbiksēs+ liels t-krekls vai kāds tops. ģērbjos tā,lai man ir ērti un labi jūtos.
No rīta pieceļoties,un, ejot uz skolu arī īpaši neuztraucos par to,kā izskatos. labāk ilgāk paguļu nekā ceļos ātrāk un taisos :D
Apkārtējie ir pieraduši,ka vairs nekrāsojos un staigāju brīvi. Kaut kā arī neuztrauc,ko citi padomās. Labāk esmu dabīga nekā pārkrāsojusies. :)
30.11.2011 17:03 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Man šķiet pašu svarīgāko vistrāpīgāk noformulēja Nikolette - mājai ir jābūt vietai, kur tu vari būt pati, kur tu vari būt tāda, kāda attiecīgajā brīdī gribi būt. Mēs tā jau ikdienā liekam tik daudz dažādas maskas - sociālas, vizuālas utt., un ja nevaram justies brīvi un atraisīties pat mājās - nu tad kur vēl to izdarīsi? ;-)
Par vecumu un izskatu gan vismazāk satraucos - pat visskaistākās sievietes reiz noveco, dabas likumiem neviena līdz šim vēl nav spējusi pretoties :-D Tāpat viss notiks tā, kā tam būs lemts notikt :-D Pat Madonnai,kura tik ļoti aizrāvusies ar sportu un visādiem modernajiem pasaules izzināšanas veidiem, novecošanas pazīmes ir tik acīmredzamas kaut vai ja paskatās uz viņas rokām..
30.11.2011 17:05 |

Reitings 2429
Jūs kaviāru treniņbiksēs ēdat ?:(
30.11.2011 17:06 |

Reitings 51
Reģ: 29.11.2011
Bandita..
ne tikai treninbiksees, ja viirietis pasniedz to gultaa, tad iedomaajies, atlaujos to eest pat ar izpuurushiem matiem, nemazgaatu seju, lielaa, bezformiigaa vina kreklaa un pat atlaujos palagus piegruzot!
30.11.2011 18:14 |

Reitings 2429
un netīrītiem zobiem...aaaaaaa
30.11.2011 18:20 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Staigāju tikai apakšbiksītes (ja ir auksti - arī viņa kreklā).
Nekrāsojos (bet es vispār nekrāsojos).
30.11.2011 18:22 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Ah, es iedomājos :D No rīta paredzēts ēst ikru maizītes, tāpēc ceļas stundu iepriekš, nomazgājas, uzkrāsojas, uztaisa frizūru, uzvelk vakarkleitu un tad var brokastot :D
30.11.2011 18:26 |

Reitings 51
Reģ: 29.11.2011
Nikoletee ++++ :D
Bandita, Nu ir taa, ja vakaraa iztiiru zobus, tad parasti jau cilveeki tiira zobus peec brokastiim.....
30.11.2011 18:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits