Sometimes, tieši tā tas arī notiek..un reizēm to zvanu var gaidīt nedēļām ilgi, tāpēc nedrīkst samierināties ar vienu aģentūru, jāreģistrējas visās, ko var atrast, un tad izvērtēt, kurā palikt.
Angļu valodas zināšanas ir vēlamas, bet zinu daudz cilvēkus no dažādam tautībām, kas nevar trīs vārdus salikt kopā un strādā, ir jau grūti, bet var. Ir aģentūras, kur bez angļu valodas neņem, bet vajag tikai mazliet saprast un pateikt nevajag daudz, lai viņiem rastos iespaids, ka proti. Es draudzenei pirms intervijas galvā burtiski iekalu, kas jāsaka, ko prasīs utt. Pieņēma un laimīga strādā, uzlabo valodu.
Kas meklē, tas atrod. Viss atkarīgs no tā, kāda aģentūrā tu ietrāpi un vispār no veiksmes. Man ļoti paveicās, man ir ļoti labs darbs, viegls, pastāvīgs, alga mazliet virs minimālās, it kā aģentūras, bet nav ne mazākās bailes, ka darbs pazudīs. Galvenais neiekrist uz tiem labdarības štruntiem un lapiņu iznēsātajiem, tur tu vergosi un naudu neredzēsi, jo nav jau izvēles.
Par to vai ir vērts riskēt nepateikšu, pašai jāizvērtē, kāds stavoklis ir tagad un kāds var būt.