Sveikas!Varbūt kāda varēs palīdzēt... aptuveni pirms gada sāka ataudzēt savu matu krāsu (Latvijas pelēkā), biju blonda..Sāku ar to, ka devos pie friziera un nokrāsoju visus matus pelēkbrūnus (Tuvu dabiskajai krāsai), pēc tam sāku piekrāsot ar krāsojošiem šampūniem, mēģinot to krāsu pietuvināt dabiskajai matu krāsai, bija ok. Tad šajā pavasarī devos pie frizera un nokrāsoju matus šokolādes brūnā krāsā, krāsa ļoti ātri nomazgājās un maniem matiem parādījās tāds zeltains tonis,kurš man ļoti nepatīk. Tad atkal krāsoju šokolādes brūnos matus vairākas reizes un šis zeltainais tonis (kurš pat ir tāds rižs..) nepazuda, līdz nolēmu nokrāsot mājās ar gaišu brūnu matu krāsu , tagad man saknes ir gaišākas, bet pārējiem mati ir brūnā krāsā. vislielākā problēma šajā visā ir tā - kā lai es atbrīvojos no tā zeltainā toņa?
Jo kad biju frizētavā, lūdzu, lai nokrāso tādā tonī, lai man pazustu tas zeltainums un friziere solījās, ka pazudīs, pazudīs, bet nekā..
+ vēlos laikam atkal būt ar blondu matu krāsu, bet nezinu, kā labāk darīt - krāsot/balināt šķipsnas vai vienkārši krāsot visus matus (iešu pie friziera)?un vai ja es balināšu, tad man nesanāks oranži mati? (