Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iepirkšanās Vācijā

Reitings 903
Reģ: 26.03.2009

Sveikas! :)

Varbūt kāda var ieteikt labu apģērbu outletu Vācijā pēc savas pieredzes? Un vispār, kad ir izdevīgāk braukt uz Vāciju iepirkties, lai cenas nekož? :) Dzirdēju, ka īstais laiks ir pēc Jaunā Gada? Tagad skatos tūrisma firmu piedāvājumus, visi piedāvā braukt uz Berlīni... ir jēga? Tur tiešām būs lēti? Paldies :)

27.11.2011 14:45 |

Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009
ap ziemassvētkiem jau sākās atlaides, bet vislielākās atlaides būs janvārī, iesaku braukt tad ;-)
27.11.2011 15:01 |

Reitings 15092
Jā, janvāris ir labākais laiks!
Esmu bijusi Berlīnē vairākkārt, bet mans brauciena mērķis nebija šopings, tas vairāk bija tāds papildus prieciņš.

Dzīvoju pie nodegušās Vilhelma baznīcas - tur ir 4 H&M, C&A un citi veikali. Irpirkos ļoti labi. Aaa vēl Vācijā iesaku deichmann apavu veikalus. It īpaši, ja ir liela kāja, tad tā ir paradīze, jo tur ir gaumīgi sieviešu apavi pat 43. izmērs. :)
27.11.2011 16:11 |

Reitings 328
Reģ: 27.07.2010
Nu Berlīnes šoping iela tur vissko var atrast...es gan arī pabiju tajā B5 outletā...nu nike un puminjas baigi lēti tur bij...tur bij arī Mango outlets tajā B5 un visādi citi outleti...:)
27.11.2011 16:56 |

Reitings 186
nu atkarībā kādas drēbes vēlies - ja kārtīgus zīmola apģērbus, tad iesaku braukt uz Štutgarti, no viņas netālu ir vesela iepirkšanās pilsētiņa Metzingen.. Tas ir kā outlet. Tās drēbes ir kā izmēģinājums, veikalos tādu vēl nav un cenas ir ļoti lētas salīdzinoši ar cenām parastā veikalā zīmolu apģērbiem.. bet ja vnk vēlies pirkt drēbes tad derēs noteikti H&M, kas ir katrā lielākajā pilsētā..Par apaviem piekritīšu Zakjis*, ka Deihmann ir labs apavu veikals, par lieliskām cenām...
Protams vēl jau ir NKD, un vēl visādi, kas pat ir katrā pilsētā un cenas arī ir zemas.. :)
27.11.2011 22:59 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
labākais laiks ir ap jaungadu līdz par janvāra beigām, kad atlaides pilnā sparā. mans mērķis vienmēr ir bijis iepirkt normālas drēbes visai sezonai, līdz ar to tendējos uz vidējiem un nedaudz dārgākiem apģērbu veikaliem (a la H&M, Zara, Tally Weijl, Benneton utt.). Man līdz šim vislabāk paticis Leipcigā un Hannoverē, kur visī iepirkšanās kvartāli ir pat pazemē un sastopami no pavisam lētiem līdz pat augtākās modes veikaliem- izvēle ļoooti plaša. 2 dienās nepaspēju izstaigāt visu šopinga zonu pilsētā.
28.11.2011 00:13 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
āā, vēl gribēju jautāt - jūs kāda neesat pabijušas tādā kā outlet mazā veikaliņā, atceros, ka logo ar sarkanu kko bija, bet neatceros nosaukumu - pagājšziem sapirkos tur Malvin, CK, Billabong, DKNY drēbes par kapeikām vnk - CK kostīmiņš pa 40 eur un tml. bāc, tik ļoti gribu vēl uz to veikalu, bet visas cenu zīmes, čekus esmu izmetusi :/
28.11.2011 00:18 |

Reitings 2230
Tikko atbraucu no Vācijas.. Biju Berlīnē šopingā.. Vēl nav īsti tas atlaižu bums sācies( šur tur jau ir atlaides), bet nu tāpat sanāk izdevīgāk iepirkties kā Latvijā. Mēteļus jau vien sapirkos pa 20 un 30 EUR.
Ja nevajag brendu apģērbu, tad iesaku Primarku (atrodas Waterfrontā). Outletos pagaidām gan nav ko darīt, tur joprojām cenas augstas, jāgaida atlaides.
28.11.2011 13:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)