Man laikam tūlīt būs aplauziens, jo te viss kā izšauts, bet baigi gribas palasīt Jūsu pļāpiņas. :D Pati žāvēju matus, nagus un ragus un lēnām pošos ballītei, kurā pludos šampanietis. Kāds Jūsu vakara scenārijs? :-)
man vakara senārijs ir nomierināties, jo esmu ne pa jokam sastresojusies :-D Parasti man izdodas ļoti ātri nomierināt sevi, bet tagad vienk nevaru :-D Un nomierināties varēšu tikai nākamās nedēļas nogalē aptuveni :-D aaaaaaaaaaaa :-|
Labvakar!
Šovakar bija paredzēts tusiņš, bet, kā jau parasti, draudzene pēdējā brīdī atsaka un citas neatbild. Ehh...sūda būšana. Tad nu šodien man ir vīns, čipsi un O kartes akadēmija. :-D
Tas bija Grigaļa ieteikums, parādīja video ar nofilmētu sapulci, kurā viņš izsaka tādu priekšlikumu.
Wiki, man ļoti ļoti patīk to darīt, meklēt kļūdas, ja kaut kas nesakrīt. Bieži vien man ir neuzmanības kļūdas.
Tikko arī ielaidu, kā LVL 2345,- PVN var būt LVL 5159,- :-D izrādās kļūdījos ar komatu un ir LVL 515,90 :-D
Labs vakars! :-)
Ehh, kā man šovakar gribētos ballīti. Tagad tiešām varētu sataisīties un iet ballēt, bet pa klubiem negribas. Gribētu kādu pirtiņu ar draugiem. (l)
Šovakar sēdēšu mājās, skatīšos Okarti un ēdīšu mandarīnus. :-D :-)
man tikko dr.lv nepazīstams puisis atrakstīja : "Nesen pieskatīju radinieku mazo dēlēnu, un viņš teica, ka saldumi ir pats labākais, kas var būt - palūkojos uz tavām bildēm, un sapratu, ka noteikti nepiekrītu viņam." :D
labvakar (l)
vakara plāns ir neko nedarīt un palikt mājās, un tik tiešām, ja man kāds zvanīs, tad es vienkārši necelšu augšā :-D
droši vien paskatīšos okarti, ja i-netā to var izdarīt un tad pamācīšos, jo nākamā nedēļa ir pavisam traka, nu mācību ziņā, tāpēc arī tupēšu šīs nedēļas nogalē mājās, lai mācītos un uzkrātu spēkus :-(
man šķiet , ka tas ir pareizi, ka izblaso visu grupu, savādāk šie jau atslābuši, vakar pat Marta teica, ka nav nozīmes kuru izbalso , jo pēc tam tikunta visi var nākt un piedalīties koncertos...
lai tik drusku pastreso tagad.. :-D savādāk izlaidušies jau :-D
paldies, noskatījos tikko :-) nu it kā jau tā ir normāla ideja, bet ļoti negodīgi pret jātniekiem.. ja viņiem būs jāiziet, noteikti būs liela bļaušana portālos par to :-D
Čau! Kādu laiciņu neesmu te bijusi, manā trakajā vilciens - skola - darbs - vilciens režīmā daudz kas paiet garām. It kā jau man arī būtu jāraksta referāts, bet gribās vnk atpūsties un beidzot nedarīt neko. Kas te jauns pa šīm nedēļām notikās, kādas intrigas utt.? :D:D:D
Ui, man nekāds, plānā Sex and the City 6. sezona, taupos decembrim, pagaidām vēl izklaides nespīd. Sapirkos šodien visus braucienus svētku nedēļai, sev, mammai, kruīzus, lidojumus.. Tik tumšas dienas, četros jau melna nakts, gribas vien gulšņāt un ēst nemitīgi.. Skrubinu no Tallinas savestos labumus, medus piparkūkas un balto šokolādi ar meža ogām.
Labvakar,
šovakar plānā ieiet smaržīgā vannā, iztaisnot kārtīgi matus, sakārtot istabu arī derētu, noskatīties Okarti.
Plānā mierīga būšana ar sevi mājās, rīt braukšanas nodarbība. :-) Un domāju, kā dienas laikā izārstēt klepu.
Man arī sāk gribēties palikt mājās. (t) Tādai smaržīgai, uzkrāsotai un sapucētai pasēņoties pie Tv un tad līst uz čuču. :D Bet nedrīkst, esmu apsolījusies būt. Laikam būs tomēr ceļakājai jāiedzer pusglāze šampja, citādāk man te galīgs sīmansons nāk virsū.