Sveikas!
Es te mazliet nodarbojos ar adatas meklēšanu siena kaudzē, bet mēģināts nav zaudēts, jo visas te mācās vai ir mācījušās vidusskolā/augstskolā. Tātad, meklēju angļu valodas grāmatu, kuru man deva vidusskolā izmantot stundās. Problēma tajā, ka neatceros nosaukumu un vispār NEKO. Grāmata noteikti nebija parastā grāmata, kuru liek pirkt lai ņemtu līdzi uz skolu, jo pirmkārt, cik atceros tā bija liela, bieza un visai dārga (visticamāk). Otrkārt, tajā nebija ietverts tikai vidusskolas kurss kā tāds... Kāds varētu būt līmenis es arī īsti nezinu, varbūt tur bija vispārēja gramatika, varbūt tas bija kāds upper-intermediate līdz advanced. Nav ne jausmas, jo patiešām bieza - varētu būt kādas 600 lpp vismaz.
Man arī pašai šķiet, ka to izdeva kāda no universitātēm - Oksforda, Kembridža... Tikai diemžēl, parokoties internetā pēc šiem kritērijiem neko īsti neatradu.
Ok, es zinu, ka gari un haotiski, bet ja nu kādai ir bijusi "sastapšanās" ar šādu grāmatu, būtu ļoooti jauki, ja uzrakstītu savas versijas, varbūt kādai skolā deva to pašu vai varbūt pat universitātē ir nācies izmantot. :-)