Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Meklēju angļu valodas grāmatu.

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009

Sveikas!

Es te mazliet nodarbojos ar adatas meklēšanu siena kaudzē, bet mēģināts nav zaudēts, jo visas te mācās vai ir mācījušās vidusskolā/augstskolā. Tātad, meklēju angļu valodas grāmatu, kuru man deva vidusskolā izmantot stundās. Problēma tajā, ka neatceros nosaukumu un vispār NEKO. Grāmata noteikti nebija parastā grāmata, kuru liek pirkt lai ņemtu līdzi uz skolu, jo pirmkārt, cik atceros tā bija liela, bieza un visai dārga (visticamāk). Otrkārt, tajā nebija ietverts tikai vidusskolas kurss kā tāds... Kāds varētu būt līmenis es arī īsti nezinu, varbūt tur bija vispārēja gramatika, varbūt tas bija kāds upper-intermediate līdz advanced. Nav ne jausmas, jo patiešām bieza - varētu būt kādas 600 lpp vismaz.

Man arī pašai šķiet, ka to izdeva kāda no universitātēm - Oksforda, Kembridža... Tikai diemžēl, parokoties internetā pēc šiem kritērijiem neko īsti neatradu.

Ok, es zinu, ka gari un haotiski, bet ja nu kādai ir bijusi "sastapšanās" ar šādu grāmatu, būtu ļoooti jauki, ja uzrakstītu savas versijas, varbūt kādai skolā deva to pašu vai varbūt pat universitātē ir nācies izmantot. :-)

25.11.2011 17:18 |

Reitings 5
Reģ: 29.01.2009
Tā gadījumā nav

http://www.jr.lv/lv/veikals/prece/index.html?shop_id=227545
25.11.2011 17:44 |

Reitings 2304
Paldies par versiju! :-) Taču jā, jr.lv lai izložņāju, arī šo skatījos... man pašai šķiet, ka te 1) neatbilst lappušu skaits, pavisam droši, ka tajā grāmatā bija vēl vairāk, 2) manis meklētajai grāmatai bija savādāks vāks. Drīzāk gaišs un kaut kur pavīdēja sarkanā krāsa. + paskatījos internetā kā izskatās iekšā, arī laikam īsti neatbilst, bet nu vairāk vai mazāk līdzīgas viņas visas ir.
25.11.2011 17:53 |

Reitings 2304
Iemesls kādēļ esmu ieciklējusies tieši uz to ir tieši tas, ka apjoma dēļ tur bija iekšā VISS. Grāmatas kuras šobrīd atrodu ir plānākas un līdz ar to arī ierobežots vielas daudzums... Bet nu, ja neatradīšu tad būs jāņem kaut ko citu.
25.11.2011 17:55 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
varbūt kāda no Longman grāmatām? :-)
25.11.2011 19:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)