i like big cars and i cannot lie jeb mīla pret materiālo

Reitings 16
Reģ: 23.11.2011

sveikas meitenes!nesen sanāca saruna ar vienu puisi, kurš teica ka Latvijā neesot sakarīgu meiteņu..jo visas redz skatoties tikai uz materiālo, kāda mašīna,kur var vest izklaidēties..puisis normāls nu nav nekāds lupata, taču ar materiālo stāvokli ir kā ir.vai tad tiešām tā ir ka vietējie bāleliņi neiztur konkurenci ar ārzemju pielūdzējiem ciešot no nevienlidzīgām iespējām vai arī mēs jau esam viņiem atmetušas ar roku, negribot gaidīt kad(ja vispār) tam vietējam Jānim vai Kārlim būs gan mašīna, gan nauda?

tik bieži dzirdēts parizvēlīgajiem Latvijas vīriešiem, bet vai tik nav tā ka mēs meitenes esam kļuvušas kaprīzākas?

23.11.2011 18:01 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Ja vinjsh juus nemiilees, tad nekaadi vinja milioni juus mierinaat nespees!
24.11.2011 05:47 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Diosa -es varetu pateikt ari otradi!Ja jus vinu nemilesiet ,tad nemilesiet ari ar vina millioniem!Nauda palidz uzturet attiecibas-es nestridos,bet tas nav noteikti galvenais,kas satur ilgus gadus kopa! :-)
24.11.2011 06:46 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Es teiktu, ka galvenais ar vīrieti ir iet roku rokā, tā lai abi skatās vienā virzienā un ērķtiecīgi iet uz priekšu. Protams, labāk raudāt Mersedesā, nevis trolejbusā. Tomēr iespējams, ka tas Jānis/ Kārlis, satiekot savu īsto otru pusīti sasniegs ļoti daudz :)
24.11.2011 06:54 |

Reitings 27
Viņa ienākumi man nav svarīgi, pati labi pelnu!.. galvenais, ka mīlestība IR un kopā esam laimīgi :-)

24.11.2011 12:48 |

Reitings 4298
manuprāt, svarīgāk ir nevis tas, vai puisis ir bagāts, bet tas, vai viņš ir uzņēmīgs, gudrs, mērķtiecīgs un atbildīgs.
Var jau būt, ka "treknajos gados" puisis ir celtnieks, pelna lielo piķi un dzīvo bezrūpīgu dzīvi, bet, kad celtniecības bodīti aizklopē ciet, džeks sēž rokas klēpī salicis un sūrojas par grūto likteni. Nu un, ka ir mašīna, kredītā nopirkts dzīvoklis, par kuru jāturpina maksāt nākamos 20 gadus, kaut nav ko maksāt?

Ļoti daudzas attiecības izveidojas tieši studiju gados. Cik daudz tad mums ir to studentu, kuri ir bagāti, materiāli neatkarīgi un nodrošināti? Svarīgi, lai puisis nav lupata, bet mērķtiecīgs cilvēks, kurš vēlāk būs gatavs parūpēties par savu ģimeni.
24.11.2011 13:04 |

Reitings 108
esmu izvēlīga :D un tas ir normāli, jo ņemt to, ko vienkārši tāpat var savākt... nu priekš kam.
gribu, lai mans čalis ir manā vai augstākā līmenī, lai man ir uz ko tiekties (karjera, nauda, utt.) nespēju izdomāt nevienu iemeslu, kādēļ vajadzētu būt kopā ar čali, kurš nespēj pats sevi nodrošināt un par sevi parūpēties?!

laba daudz vajag un mazāk gribēt nav vērts! :)
24.11.2011 13:26 |

Reitings 209
hei hei....nju tā par sevi varu teikt tā....kā kuru reizi garastaavoklis...:D...nu reāli protams vajaga naudu....ir bijushas attiecibas kuras virietim ir naudas un daudz un dzivoju ka princese,bet ir attiecibas kuras puisim nauda ir menesi kadi 250 un viss....Kā viena meitene te rakstija kaut to apmeram ta,ka japadzivo ar bagato,lai saprastu ka tas ir...jā padzīvoju bija forši tiesham ...un tagadejas attiecibas tas mazliet trauce,jo šķiet vai tad manejais ari nevar tikt pie tadas naudas ,kā bijushais...es vinju mudinu rikoties,lai strada,lai mekle ko labaku utt....bet citreiz šķiet,ka esmu parak egoistiska:(
Bet tā kā šajos laikos visu nosaka nauda tad,laikam tadai ir jabūt ja dzīvē ko vēlos saniegt!
24.11.2011 13:33 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
man it kā materiālais nav svarīgs, bet es tomēr gribētu, lai vīrietis pelna vairāk kā es. Esmu mazliet vecmodīga šajā ziņā. Uzskatu, ka agri vai vēlu tas novestu pie nesaskaņām, ja sieviete pelna vairāk.
24.11.2011 16:28 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
a man ir aarzemnieks.
teicu-nekad.nekad...luuk,ar ko tas viss beidzaas...
24.11.2011 16:41 |

Reitings 6324
Ārzemnieki tādi paši cilvēki vien ir. Man 2 draudzenes ar viņiem apprecējušās, 2 dzīvo kopā un 2 tūlīt pārvāksies uz citu valsti. Latvijā to brīvo, izglītoto un labi pelnošo nav tik daudz. 3 savus vīriešus atradu atrasdamās ERASMUSā, kur bija arī viņi. Nebija nekādi seksa tūristi.
Man ir paveicies, draugs gudrs. Tā kā vēl esam jauni, tad mums ir nedaudz citādas intereses. Draugi, ģimene, laba izklaide, kino, izrādes, ceļojumi, dejas, kursi, skola utt. Bet zinu, ka viss būs ok :)
24.11.2011 17:30 |

Reitings 446
Svarīgi, lai vīrietis ir gudrs un ar potenciālu ar visām no tā izrietošajām sekām. Mašīnas markai nav nozīmes.
24.11.2011 17:43 |

Reitings 164
Reģ: 18.01.2011
Neticu tām meitenēm, kas ir gatavas sēdēt tajā komunālajā un ēst (vai varbūt pat neēst), galvenais, ka mīļš cilvēks blakus.
Nav ko žēlot vīriešus, kas nespēj neko dzīvē sasniegt. JO gudrs vīrietis zinās kā nopelnīt sev, savai ģimenei un vēl pāri paliks. Nav svarīgi, lai viņš būtu miljonārs, bet kā jau te viena meitene rakstīja, lai "rubī fišku", un tad bez naudas nepaliks. Ja viņš pats nav uz izaugsmi (to pašu dzīvokli, mašīnu, izklaidēm..), tad tādu , kas nevēlas attīstīties nevienai nevajag.
Un taisnība arī meitenēm, kuras saka, ka pašām augot, aug prasības . Tiešām, nevar gaidīt, kad Tevi kāds izcels saules gaismā, jo pēc tam vari vienkārši izkrist no laivas un nezināt ko iesākt, jo pati nebūsi sasniegusi neko.

Un par visiem tiem sabiedriskajiem utt. Svarīgi, ka viņš būtu gatavs ar Tevi braukt ar tramvaju vai iet kājām, ja Tu tā gribi, bet ja gribētu, varētu braukt ar mašīnu. Tā kā.. Kā man teica viena gudra sieviete, daudzi vīrieši pat neapzinās dzīves jēgu, kamēr nesatiek īsto sievieti. Ir daudzas situācijas bijušas, ka sievietes dēļ vīrietis sasniedz tik daudz, cik nesasniegtu varbūt nekad pats.

Tā kā, lai tie puiši nesūdzās, ka meitenes ir materiālistes. Vienkārši pēc materiālā stāvokļa ātri vien var spriest par vīrieša galvu(izņēmums ir bagāti vecāki), jo , atkārtošos, gudrs vīrietis mācēs nopelnīt.
24.11.2011 17:55 |

Reitings 67
Musu pashu virieshi ir pie ta vainigi,pasi saka iedomaties ka mes bez vinjiem nekur, ka mums jaskrien pakalj, vinji grib lai mes esam idealas, kad pashi var but visadi? kapec mums jakopj jabut super duper, kad pashi ir nolaidushies??? protams katra sieviete skatas uzvirieti ari ka sava berna tevu, kas vai vares uzturet gjimeni.. preshakmsievietei vajag virieti lupatu???
24.11.2011 17:58 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
ir labi, ka cilvēks tiecas uz labāku algu utt...bet likt uz spēles attiecības un braukt prom no valsts -ka tikai bankas konts pilns ar naudu arī nav labi. katrā ziņā likt naudu pirmajā vietā nav īsti pareizi.
nupat draudzenei vīrs pateica , ka šeit neko nopelnīt nevar un devās jau kārtējo reizi jūrā uz pus gadu..kaut gan viņa bija pret to..tas man nešķiet pareizi
24.11.2011 18:08 |

Reitings 1
Manuprāt, vīrieša materiālais stāvoklis bieži vien atspoguļo viņa prāta spējas un rakstura stingrību. Protams, ja vien viņš nav students vai tikko no skolas sola.
Man nevajag bagātu vīrieti, man vajag gudru, mērķtiecīgu un komunikablu vīrieti. Tad jautājums - kā šādam vīrietim var vējš svilpot makā?
24.11.2011 19:30 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
ziniet... es biju kopā ar vīrieti, kuram bija 0 naudas. gaidīju, kad kkas mainīsies. es viņu ļoti mīlēju un mīlu. bet tagad esmu aizgājusi un otrreiz ar tādu sapīties negribētu. lai gan, paradoksāli, bet ne tāpēc pametu.
25.11.2011 02:28 |

Reitings 27
Būt atkarīgai no vīrieša, jo viņš labāk pelna es negribētu. Cik daudz nav lasīts par nelaimīgām sievietēm, kuras uztur vīrietis (attiecības sašķobās), kurām nav kur iet, nav darba utt., tamdēļ nedomāju, ka meklēt žirno vīru ir gudra doma, vienmēr ir iespēja palikt pie sasistas siles!
Labāk pašai par sevi rūpēties un pelnīt, būt neatkarīgai! Protams, normāli, ja vīrieties viduvēji pelna, pats sevi apgādā un neskopojas, savādāk materiāli skatīties uz kādu ir bezjēdzīgi.
Te ir, te nav tā nauda :-D
25.11.2011 12:31 |

Reitings 1720
Es neesmu materiāliste. Man nav svarīgi, kāda vīrietim ir mašīna un vai vispār ir! Nav svarīgi, vai randiņā mani aizved ar glaunu mašīnu uz rstorānu vai ar tramvaju uz makdonaldu. Man svarīgi ir būt laimīgai kopā ar cilvēku un šajā ziņā nauda paliek otrā plānā.
25.11.2011 13:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)