Man ir gan SEB, gan Swedbanka! Vairāku incidentu ar Swedbanka dēļ es ar visām 4 esmu par SEB. Nepatīk man Swedbanka un mani neviens nepārliecinās par to, ka tā ir labāka par SEB! :) Subjektīvs viedoklis.
Vienīgais mīnuss, ko saskatu SEB bankā ir tās filiāļu darba laiki (lai gan par to viņi arī ir labojušies, jo nu divas filiāles strādā ilgāk.. Tiesa gan - to arī vēl varētu uzlabot!).
Par bankomātu un kartes atdošanu - 15 gadu laikā, kopš esmu SEB bankas klients ne reizi neesmu aizmirsusi bankomātā karti! :) Laikam vienkārši smadzenēs ir izstrādājusies programma, ka beigās ir jāņem karte.. :) Plus, ņemot vērā, ka man pēc naudas izņemšanas vienmēr patīk vēlreiz apskatīt konta atlikumu, tad Swedbankas bankomāti man būtu neērti, jo būtu vēlreiz jāievieto karte! :)
Ak jā, un par rindām - Swedbankā rindas ir pilnīgi vienmēr!!! VIENMĒR! Visās filiālēs, kur vien esmu bijusi. Ar SEBu tā nav! Varbūt centrā arī mēdz būt rindas, taču citās filiālēs rinda sliktākajā gadījumā ir 2 - 3 cilvēki. Turklāt apkalpošana ir ļooooti ātra! :) (He he.. atkal jau subjektīvs viedoklis.)