1. es ļauju viņam to darīt, plus, viņam nepatīk,ja es skatos kā viņš to dara :-D nekad nesapratīšu kāpēc :-|
2. mēs lietojam contex.
3. pērkam lielveikalos. ;-)
Pērku seks šopos, visādi, ar smaržām, garšām, "ūsiņām", pumpiņām, rieviņām u.t.t. Velku pats, ja sieviete pirmā nesāk vilkt. Bet pārsvarā 99% pats velku.
1. Vienmēr velk vīrietis un ļauj arī skatīties,kā viņš to dara.Tas pat mani ļoti uzbudina..:)
2. Lietojam Lifestyles-Ultra thin
3. Pērk vīrietis un droši vien ka lielveikalos..
Kā kuru reizi, bet, tad kad lietojām prezervatīvus (gan ar ex, gan tagadējo), tad :
1)Viņš to dara.
2)Man, personīgi, favorīti ir Contex plānākie iespējamie vai Lifestyles Skyn.
3)Pārsvarā iegādājamies lielveikalos, bet ir gadījies arī aptiekā. :)
Un man šķiet smieklīgi, ja vīrietis ''noslēpjas'', lai neredz, kā uzvelk prezi. :D Daudz patīkamāk ir redzēt to. Nevis gaidīt, kad viņš tur aiz stūra ''pabeigs savas lietas''. :D
Anubisa, ja tas nav tavā darbu darāmo sarakstā, ko cilā vispār tādu tēmu?
Un pārējām - nofočējat savas netīrās apenes un ieliekat draugos albūmiņos vai facebook, tā pārējiem radīsies vēl dziļāks ieskats jūsu dzīvēs.
Bandita- Padomā, varbūt meitene grib zināt, kuri preži labākie? :D Tas jau nav slikti, ka iesaka. ;) Vismaz nav kā tās 14 gadīgās skuķes,kurām po* par to, ka varētu pēctam lielu vēderu mammai klēpī raudāt. Tā kā šajā diskusijā nav nekas tāds, ka uzreiz visas spalviņas gaisā jāceļ. ;)