Šodienas dusma-kā gribētu ietiekt sēdēt mājās pie Tv siltās čībās tiem, kuri uz šosejas, kur nedrīkst viņus apdzīt, atļauto 90 km/h vietā velkas uz 70 km/h un tiklīdz paši ieslēdz tālās gaismas tā uzskata, ka var braukt krietni ātrāk-uz veseliem 75 km/h :-D
Abalone - man labāk patīk, tie, kas sāk palielināt ātrumu, kad tuvojies viņiem un gribi apdzīt :D :D tad tu domā, ka sāks normāli braukt, bet pēc laika atkal velkas :-D :-D
Labrit,
Jau no pasa rita klausos visas zinas, kur runa par Krajbanku, protams, ka info ir ierobezota.
Ta ka lekcijas man sakas pec 14, man ir paradijies brivais laiks, ko veltit kaut kam.
Brokastis es needu jau ntos gadus.
Labrit, tikko pabeidzu dzert savu rita karsto teju. :) Mmm.. vismaz ieksa silti uz bridi. :D
Ceru, ka sodien saulite palutinas. :D Savadak pirksti un deguns, un kajas salst jau. :(
Labrīt!
Tādas dusmas uz sevi, ka vakar nenoturējos un septiņos vakarā pieēdos sautētos kāpostus, ko man vecāki līdzi iekrāva ;-) Man tā garšo viņi, jo man senči vēl liek ļoti daudz gaļas klāt (l) tāpēc šodien uz augļiem sēžu!pagaidām ;-)
Šodien sagofrēju gandrīz visus matus ar to mazo gofriņu, riktīga paka uz galvas, bet man patīk (l)
šodien bez darba plānoju iet piecepināt pumpas uz solāriju un uz sporta zāli jāiet ;-)
Brīt!
Es šodien paņēmu brīvu, jo pagāšnedēļ, kad bija tik daudz brīva laika, neko nemācījos, tgd izlēmu veltīt laiku lietderīgi. Pusdienslaikā uz trenniņu jāiet. Vēl uz NVA un darba instruktāžu, daudz darāmā būs. Plusā otrā diena, kad tik minimāli gulēts, tpc jāuzlādējas. Jāiedzer būs kāda tējas krūze. (l)
Es ļoti slikti gulēju (t) Man rādījās murgi par savu pirmo mīlestību un tās visas drausmīgās sajūtas iekāpa no jauna manā galvā. Es nesaprotu kādēļ es par visiem citiem bijušajiem atceros tikai labo attiecībās, bet pret viņu man ir tāds naids, laikam būs man ellīgi nodarījis pāri. Man visu laiku tagad tāda pretīga sajūta iekšā sēž (t)
labrīt! beidzot darbā tiku pie lielākas virtuālās atmiņas, vismaz pagaidām liekas, ka baigi fiksais kompis :-D
šodien gaidāms kkas labs, bet pagaidām vēl baigi nesapriecājos, lai nav abloms!
daudz darbiņi, bet nāksies izskriet uz pāris stundiņām, tapēc tagad baigi cītīgi strādāju! :-D
jauku jums dienu meitenes! (l)
Abalone, šitas nav jāuztver tā, it kā es kādu te attaisnotu, bet varbūt brauc ar īpašu piesardzību to avāriju dēļ, kas pēdējā laikā notikušas.
Meitenes, nav kādai 13-15 gadus veci brāļi, māsas, citi radi un draugi, kas lieto internetu? Man ļoti pietrūkst viņu viedoklis, lai savu anketēšanu pabeigtu :-(
Jūtos lieliski un burvīgi, jo šodien brīvdiena un mīļotais vīrietis arī mājās. Varēsim atpūsties (l)
Brokastis man tika pasniegtas gultā ar kumelīšu garšīgu tēju un siermaizītēm :-)
Diena tāda slābanā šodien-gan laiks tāds, gan miegs nāk, gan viskas cits...
vienīgaismierinājums, ka vakarā varēšu neko nedarīt-'paslinkot.
Lai gan vajag izdomāt, ko drauga ciemiņiem dot ēst, vienīgais, ko jau izdomāju, ir sacept Vecrīdziņas :)
moš zināt kādas interesantas uzkodas? zinu tik to, ka sataisīšu sviestu ar zaļumiem :D
Šodien priecājos, ka man un maniem tuvajiem nav konts Krājbankā. Priecājos, ka rīt varēšu atkal gulēt līdz 12.. un aiziet pie kosmetologa & uz solāriju. :)
Brokastīs bija standartiņš - ceptas olas, maizītes un ābols. Jāiet laikam vēl viena melna kafija jāuztaisa! :)