Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Loreal cream casting gloss+ matu krāsošana in general

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011

Man ir dabīgi tumši brūni, biezi mati. Izdomāju, ka gribu balinātas šķipsnas. Pamēģināju, nepatika. Nu vēlos atpakaļ savu dabīgo, tumšbrūno toni. :-/ Internetā izlasīju, ka laba krāsa, kas nebojā matus ir Loreal cream casting, tikai viņa ir ļoti nenoturīga. Tad jau sanāks, ka man tās baltās šķipsnas ātri vien parādīsies atkal? (t) Man nav iebildumu krāsot matus bieži (sanāk ka aptuveni 1x mēnesī, kamēr izbalo utt.), bet jautājums- cik veselīgi tas ir matiem, ja tos krāso TIK bieži? Cik bieži jūs krāsojiet savus matus? Un kādas krāsas lietojiet, lai krāsojot tie sabojātos minimāli? Kā arī vēl jautājums- vai ar vienu Loreal krāsu man pietiktu, ja man ir gari mati (līdz pusmugurai)+ biezi.

Morāle- nečakarējiet savus dabīgos matus (t) :-D :-D

22.11.2011 00:24 |

Reitings 996
paceļu (l)
22.11.2011 00:33 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ja vidējais matu ataugšanas ātrums ir 1cm mēnesī, tad, lai nebūt uredzamas nesmukas ataugušas saknes, ir jākrāso 1x mēnesī un es domāju, ka lielākā daļa tā dara, respektīvi, tas nemaz nav bieži.
Ja Tev ir gari, biezi mati, tad ar 1 iepakojumu drošvien, ka nepietiks. Pirmajā reizē nopērc 2, skaties pietiek, vai nē. Labāk vairāk, nekā pietrūkst.
22.11.2011 00:36 |

Reitings 45
Reģ: 04.10.2011
Varbūt, lai nebojātu visus matus, sameklē pēc iespējas tuvāku matu krāsas toni savai dabīgajai un nokrāso tikai šķipsnas.
Lai arī šķipsnas nebūs tādas pašas, kā tavi dabīgie mati, tev vairs nebūs tik izteikti blondo šķipsnu.
22.11.2011 00:37 |

Reitings 996
Bet man ir tumši brūni mati un balinātas šķipsnas. Un krāsot es arī gribu tumši brūnus, tā lai tās šķipsnas pazustu. :-D Ne jau ataugušās saknes ir problēma. Es baidos no tā, ka krāsa izbalos un būs nespodra, respektīvi, būs visu laiku jākrāso.
22.11.2011 00:38 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
castingam nav amonjaks, takā tik ļoti nebojās, bet nu nebūs tā, ka vispār nebojās, jo bieža matu krāsošana nav laba.. un vispār - atkarīgs, kādu toni tu ņem ;) paņem toni tumšāku, nekā tev dabīgā, tad iespējams nebalēs, bet nu, man pašai dabīgie bija pelēkie un es izbalināju šķipsnas pa visu galvu tādas sīkas, un pēctam krāsoju ar l`oeral casting creme gloss 500to nummuru, un man forši visu paķēra un nekas nebalēja.. un krāsu kā tādu nesauktu par nenoturīgu ;) pa cik man vienīgi mati ātri aug, bija bieži jāpiekrāso saknes, bet tās krāsoju ar garnier krāsu bez amonjaka, piemeklēju ļoti līdzīgu toni un aidā.. un uz tumšiem matiem jau tos toņus tā nevar manīt, ka pa toni tumšāki vai gaišāki būtu, nav īsti atšķirības, manuprāt.. droši krāso ar šito krāsu ;)
22.11.2011 00:38 |

Reitings 996
Es nedomāju, ka iespējams nokrāsot TIKAI šķipsnas. (t) Viņu ir diezgan daudz, nereāli man šķiet. :-/
Un kā būs- pietiks ar vienu iepakojumu?
22.11.2011 00:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!