kādā jomā zpd rakstīsi? nozare, mācību preikšmets? ja vienalga - kādas ir tavas intereses? savādāk kā lai iesakam. ieteiksim to, kas tuvs un saprotams ir mums, bet tev ne.
tad atsvaidzini to tēmu. tu esi rakstijusi ļoti vispārināti, tāpēc arī bieži viss atkārtojas. nu piem. krāsu ieteme uz cilvēka emocionālo stāvokli - pozitīvie / negatīvie aspekti, ietekme, utml. neraksti vispārīgi, izvēlies kko konkrētu un sašaurini to tēmu, koncentrējoties tieši uz ko specifisku.
Man ir doma ķerties pie ekanomikas vai psiholoģijas! Bet tik pat labi varu ņemt jebkruru māc. priekšmetu! Runājot par to tuvo un saprotamo,šoreiz šo faktu ignorēšu-būs saistoša tēma,tad arī izpratīšu! Es varu ņemt ikvienu tēmu, galvenais, lai interesanta un pēc iespējas orģinālāka!!!
Nevaru ņemt savu veco tēmu, jo tā esot bijusi un ir citi audzēkņi, kas jau strādā šajā nozarē! Par cik es biju viena no pēdējiem, kas iesniedza tēmas pieteikumu, man ir jāatsakās no tās! Deem, !@#$ skola!
Man ir doma ķerties pie ekanomikas vai psiholoģijas! Bet tik pat labi varu ņemt jebkruru māc. priekšmetu! Runājot par to tuvo un saprotamo,šoreiz šo faktu ignorēšu-būs saistoša tēma,tad arī izpratīšu! Es varu ņemt ikvienu tēmu, galvenais, lai interesanta un pēc iespējas orģinālāka!!!
Nevaru ņemt savu veco tēmu, jo tā esot bijusi un ir citi audzēkņi, kas jau strādā šajā nozarē! Par cik es biju viena no pēdējiem, kas iesniedza tēmas pieteikumu, man ir jāatsakās no tās! Deem, !@#$ skola!
es videnē taisīju par Harija Potera fenomenu. Man to tēmu vairākas reizes noraidīja. Es dikti nikni iestājos par savu mīļako grāmatu. beigās viss bija ok.