Tākā šeit apgrozas pārsvarā dāmas, gribētu dzirdēt jūsu viedokli, vai vīriešiem piestāv UGG zābaki? Ir doma vnk sev iegādāties viņus, bet nevaru izlemt. Vīriešu viedokļus esmu dzirdējis un tur viņi dalās pat ļoti.. Vairākums tos neatbalsta..
man veinalga, ir viens puisis, kurš pa fakultāti tādos staigā, un nekādas emocijas manī neizraisa, tikai pēc šī jautājuma aizdomājos par to, ka kādam varbūt ļoti uztrauc, kas citam pa apaviem! :-D
Intresē jūsu viedokļi, tapēc jautāju.. paldies par tiem.
Pats vnk domāju, vai ir jēga ņemt vai nav, kā ikdienai, lai līdz zālei aizčāpotu un uz kalnu aizbrauktu, liekas ļoti silti.
Īstenībā tas viens konkrētais džeks, kuram bija Ugg bija seksīgākais džeks kādu manas acis bija skatījušas, bet nu tas galīgi nebija ugg nopelns! :-D :-P
Man gan patīk, gan sev gan vīriešiem, sākumā, kad nezināju cik silti vēl šaubījos, bet kad pamēģināju... mm :)
Ja smuks cilvēks, tad piestāv viss :)
Nu es protams par oriģinālajiem ugg, par feikiem nezinu, varbūt nav tik kvalitatīvi un silti. Mans puisis arī vēl domā par tādiem, vienīgais kas attur, ka ātri palikšot netīri, vinš pieradis ar kārtīgiem ādas apaviem, kas iztur peļķes..