pirmo reizi dzirdu :D man arī tā nav un vienalga. tava dabiskā form ir īstā, vn vajag kopt, tas arī viss, nevis kko pilnīgi citu izveidot. bet, ja galīgi nepatīk - aizej pie laba uzacu koriģētāja. viņiem jāzin :)
Ir taču dažādas uzacu formas, kādas daba devusi... Jā, perfektā gadījumā (bet kas gan ir perfekts?) tas kalniņš pa vidu, bet esmu redzējusi meitenes, kurās uzacis kā taisna līnija, bez neviena izliekuma :)
man gan šķiet, ka nebija tas "pareizais" variants tāds, ka jābūt tieši virs zīlītes... bet laikam tā, lai velkot taisnu līniju no nāss līdz tam pacēlumam, ietu tieši caur zīlīti?
jebkurā gadījumā es nekad neesmu tiem padomiem sekojusi, bet vienkārši izkopusi dabisko uzacu formu, kāda nu viņa man ir, un ar rezultātu esmu ļoti apmierināta :)
miss_Kristine - tev taisnība :) tikko paskatījos spogulī. man jau liekas, ka manas uzacis ideālas - tām izliekums gandrīz virs acs ārējā kaktiņa ;) Nez kāpēc bija licies, ka pa vidu :D
teorētiski ir tā - tu ņem zīmuli, un:
1) Zīmulis vertikāli uz augšu gar degunu - tur uzacs sākas.
2) Zīmuļa vienu galu pieliec pie deguna, un pa !diagonāli! caur zīlītes vidu pieliec pie uzacs - tur būtu jābūt uzacs izliekumam. (tāpēc nooooteikti nav tā jābūt, ka loks ir tieši virs zīlītes. tas izskatītos tiešām slikti :o )
3) Zīmuli pieliec pie deguna, noliec slīpi, lai līnija ietu gar acs ārējo malu - kur zīmulis skars uzaci, aptuveni tur uzacij vajadzētu beigties.
acu zīlītes jau var kustināt, tapēc,ja nošauj greizi, tad turi acu zīlītes zem lokiem - tā būs vieglak, neka pārtaisīt uzacu lokus. Un neviens neko nepamanīs.
Katrā ziņā tev kaut kas ir jādara lietas labā, jo es, teiksim, vienmer apskatos katrai meitenei, vai loks ir tieši virs acu zīlītes vidus. 8-)
Jūrmalniek, tiešām ? :D
tavs teksts ir pārāk amizants.
vīrieši, pirmām kārtām pārbauda lokus ? :D
Man vēl nav gadījies redzēt meiteni , kurai uzacu loks būtu virs zīlītes. Tādas uzacis līdzinātos jumtiņam,ko nevarētu nepamanīt.