Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Veselīfs uzturs

Reitings 136
Reģ: 29.01.2009

Tāatad mana apņemšanās līdz aprīlim -15kg! :D Un to taisos panakt gan ar sporut, gan ar veselīgu uzturu, un tāpēc vēlētos, lai Jūs, dārgās dāmas, padalaties ar saitiem internetā, kur smeļaties iedvesmu un visādas gudrības saistībā ar veselīgu uzturu! Agrāk man bija tādas lapas, bet tagad neatceros nevienu no tām! un kā jūs domājat nu cik reāli tas būtu nomest tos 15kg, jo visi viemēr runā, ka nedrīkst ātri zaudēt svaru, tad šādi es domāju būtu optimāli, ne? :)

20.11.2011 18:48 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Nu pats galvenais būtu nenošķirt veselīgu no garšīga. Iesaku parakāties pa recepšu portāliem un pavargrāmatām, izmēģināt visu ko jaunu. Ja gribas našķēties, neliegt sev to, bet skatīties, ko tad ēd. Kūkas nav tabu, bet varbūt uzēst riekstus medū vai tumšo šoklādi? Skatīties kādas eļļas lieto, izvēlēties olīvu nevis rapšu eļļu. Liellopa vietā ēst zivi vai vistu. Produktus necept, bet sautēt. Mūsmājās lielisks atklājums ir cepešu maisiņi - saber iekšā dārzeņus, krasnī iekšā, kādu mērcīti pa virsu un super! Vai augļus tādā maisā sacept un klāt drusciņu saldējuma - super saldēdiens sanāk. Meklē slēptos cukurus, sāļus, sliktās taukskābes. Ievēro mēru, bet neaizliedz sev neko.
Vispār es varētu turpināt un turpināt :D
20.11.2011 19:06 |

Reitings 1009
Reģ: 29.09.2011
Paskaties visus sieviešu portālus, tur tādu rakstu ir ļoti daudz.
Piemēram- kleoo.lv
sieviesuklubs.lv
sievietespasaule.lv
u.t.t
20.11.2011 19:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits