Neiespējamā misija

Reitings 1243
Reģ: 29.01.2009

Vai ir iespējams mēnesi izdzīvot ar 60 Ls? Ja jā, tad kā? :D

Ņemot vērā, ka šajā mēnesī ir jādodas uz 3 jubilejām, jāpaēd, jāpārvietojas ar sabiedrisko, jāiegādājas higiēnas preces utt. + kā jau vienmēr uzradīsies kādi neparedzēti izdevumi :(

20.11.2011 02:52 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
QueenB, tulkot uz angļu valodu tekstus par rūpniecības ēkām varētu (1lapa stundas laikā kopš atsūtīšanas)? Ak, žēl, ka pati neko daudz nevaru piedāvāt, jo savu ideālo un tiešām labāko pasaulē tulku esmu atradusi, bet tam darbiņam, ko vēl zināju, krievu valodu tiešām vajag ;(
20.11.2011 22:57 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
sastādi katru mēnesi, kā saņema algu, sarakstu un savu budžetu - kā tēresi, kas nepieciešams un ar laiku pat sanāks iekrāt!
Galvenais, lai mājās ir pamata ēdieni - makaroni, kartupeļi, griķi. Iepērcies Maximā un tirgū, meklē lētākās preces un vienmēr pārbaudi cenas, lai neapšmauc, kā to tagad daudzi veikali dara. Higiēnas preces jau ar var iegādāties lētākas, jo sanāk tā pat maksāt par to nosaukumu. Izslēdz no tēriņiem apģērbu/kosmētiku un viss izdosies! Ja regulāri plānosi savu budžetu, izdosies pat iekrāt! Kas attiecas uz sabiedrisko transportu, centies vairāk staigāt ar kājām vai arī aizņemies no kāda veļuku! Veiksmi! :-)
20.11.2011 23:01 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Var.Es varētu.Vienīgi tas sabiedriskais varētu iegāzt(jo es pārvietojos ar kājām,tāpēc arī man ietaupītos nauda).Vienīgais-varbūt mēnešbiļete?(bet tur arī jāskatās,vai sanāk izdevīgi utt).Citādi varētu iztikt.
Man šķiet visvieglāk ietaupīt uz šmotkām(kuras,manuprāt,nav vajadzīgs katru mēnesi pirkt) un pārtiku(nepirkt našķus,bez kuriem var iztikt un restorāna cienīgas pārtikas piedevas).
Dāvanas-tur jāskatās kādi cilvēki,pie kuriem ej.Manas draudzenes priecātos par ko paštaisītu vai simbolisku,bet ir jau cilvēki,kas rauc degunu par dāvanām,kas nav ekskluzīvas un dārgas.
Galvenais,rēķini visam līdzi un turies!
20.11.2011 23:04 |

Reitings 1243
Reģ: 29.01.2009
Pirmdiena, paldies par piedāvājumu. Tiešām novērtēju :)
Bet nedomāju, ka esmu labākais kandidāts. Zinu, ka šeit ir daudzas, kas mācās par tulkiem, viņas būs noderīgākas :)
20.11.2011 23:15 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
QueenB, varbūt Tu varētu pasniegt kādas privātstundas?
20.11.2011 23:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)