parasti ar tādām lietām neaizraujos, bet šoreiz gan par tādu sapni biju ļoti pārsteigta, jo sen tā nebija gadījies. sestdienas rīta izklaidei varbūt ir kāda, kura ar tādām lietām aizraujas un smalkāk par interneta sapņu tulkiem var kko pateikt :-)
sapnī, ejot pa vecās dzīvesvietas rajonu, satiku savu bijušo, ar kuru kopā bijām vairāk kā pirms gada, bet ļoti īsu laiku. viņš man pie sirsiņas bija ļoti pieķēries, bet, kā reiz, aptuveni pēdējais pusgads ir tas laiks, kad vairs vsp viņš nav prātā. tad nu satiku viņu un sākām runāties. viņš stāstīja, ka viņam arī jau sen apnikusi viņa draudzene un viņš mani labprāt satiktu, bet viņi studē kopā, tāpēc viņš negrib ar viņu strīdēties un šķirties, negrib sačakarēt attiecības. mani viņš bija ļoti priecīgs satikt, bet tikšanās beigās ļoti ātri aizsteidzās prom, liekot saprast, ka labāk būs, ja vairāk arī netiksimies. mani tas drausmīgi apbēdināja, jo tās tikšanās laikā atkal bija atdzimušas vecās jūtas... viņam vēl sapnī pateicu, ka nekad negribu no šīs tikšanās pamosties. bijām arī ļoti zīmīgās vietās - pie manas vecās skolas, manā vecajā darba vietā, pie cita mana bijušā puiša mājas...
jā, sapņu tulkus, protams, nopietni nevar uztvert, bet nu tāds sapnis bija tiešām negaidīts, un, īstenībā, nedaudz satricināja manu pasauli. sen neesmu to cilvēku pat redzējusi un pēkšņi atkal visā savā godībā - manā sapnī... :-)