Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Gruzons

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011

Galīgi nav svētku noskaņas. Laikam kaut kāda rudens/ziemas depresija. Jūtos viena kā pirksts. Veča nav, visas draudzenes un paziņas ar saviem vīriešiem atpūšas vai kaut ko citu dara, bet es jūtos aizmirsta un nevienam nevajadziga. Starp krūtīm kaut kas kņudina un spiež, taču svētku vakarā negribu puņķoties...

Meitenes, kā jūs uzveicat pelēko bubuli,kas tā vien negrasās pazust?

P.s. Īpaši brīvajām meitenēm - Vai jūs apmeklējat pasākumus arī vienas pašas? Piem.,uz kinīti vai teātri varētu vienas aiziet? Es šaušalīgi baidos no vientulības, bet tagad tā mani grauž. Itkā jau varētu sēdēt viena mājās un gaudot, bet varētu arī atrast kādu sabiedrisku pasākumu tuvākajā laikā, ko apmeklēt...viena, taču es nemāku būt viena. :-( :-/

Sapuriniet vai sabariet, kaut tādēļ,lai man kļūtu kauns.

18.11.2011 22:38 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
ehhh man arī gruzons... atbraucām pie drauga mammas uz Talsiem. Piemigu pie TV, un mani pamodināja 2 min pirms jābrauc uz salūtu. Bet es tak loģiski neesmu ne sataisījusies, ne matus izķemmējusi, neko! A šie jau apģērbušies. Pateicu, ka nebraukšu, jo nu nevaru es tik ātri sataisīties.
Tagad viena sēžu un gruzos.

Es dažreiz aizeju uz kino viena, vai suši paēst. Nekāda vaina. Es ikdienā nopgurstu no kontakta ar cilvēkiem un tāpēc vientulība man pat patīk.
18.11.2011 22:50 |

Reitings 153
Reģ: 25.07.2010
Nicco!
Pilnīgi noraksturoji manas šīs dienas emocijas... :'-( tā gribējās uz salūtu... :-O
Nekas, Turu sevi rokās! (t)
18.11.2011 22:59 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es eju viena uz kino un teātri arī, lai gan man ir darugs, vienkārši dažreiz tā patīk :-)
Nu nebaidies no sevis, aiziet uz pasākumu vienam nav nemaz tik traki. Mēs taču šajā pasaulē vispār esam vieni, tā arī nomirsim, visas draudzenes - viss tas ir tik mainīgs, ka labāk pierast pie vienatnes, bet ne pie vientulības!
18.11.2011 23:15 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Es arī esmu viena, nu jau būs kāds pusgads, jūtos brīvi, eju kur vēlos (arī viena), daru ko vēlos. Ir reizēm gruzons, bet no rīta atkal viss rādās gaišākās krāsās :) Nav jau tik traki :)
18.11.2011 23:19 |

Reitings 775
Reģ: 27.05.2009
Es arī gribēju uz salūtu,bet nav ar ko. Nu neko,ietīšos segā un skatīšos pa Tv .
18.11.2011 23:21 |

Reitings 160
Reģ: 06.03.2009
Mani arī šodien pārņēma vientulības sajūta. Secināju, ka šobrīd īsti nav nevienas brīvas draudzenes, kurai jebkurā brīdī var piezvanīt un viņa nebūs aizņemta. Vienai - jāstrādā, otrai - jāpatusē ar savu vīrieti utt. Tā jau prieks par draudzenēm, bet ik pa laikam sajūtos vientuļa, ka man nav pie sāniem šobrīd vīrietis.

Šodien arī iešu paballēties kopā ar draudzeni un viņas vīrieti. Tā jau forši, bet nu vientulības sajūta mani nepamet.

Kino es diezgan bieži apmeklēju vienu, jo tāpat man kino laikā nepatīk sarunāties. Ja skatos filmu, tad skatos.
19.11.2011 00:21 |

Reitings 431
Reģ: 29.01.2009
Nicco, tu noraksturoji to, kā šovakar jūtos arī es.
Nu neko - nopirku sev kūku "Vecrīga", dzeru tagad aveņu tēju un tūlīt skatīšos kādu labu filmu. Nav arī man tās svētku noskaņas vienatnē...

Par to iešanu uz pasākumiem vienai - jā, es tā daru. Ir jau reizēm nekomfortabli, bet citreiz atkal tieši gribas vienai kur aiziet ;)
19.11.2011 00:33 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Mani ari bija mazliet vientuligi sodien :D
tiesa gan, gruzons cita iemesla delj ir: hronisks naudas trukums
un rit sarunata tikshanaas-randinjs, uz kuru negribaas lagaa iet :D
Bet par to pastaigashanos vienai, kada vaina, priecajies, ne ar vienu nav jarekinaas.. uz salutu protams, vienai tak nee, bet uz pasakumiem,kaut vai to pashu STARO Riga, tak var apmeklet.
19.11.2011 00:37 |

Reitings 560
Uz kino esmu gājusi viena-galīgi nekas traks.Pat patika vienai pašai izbaudīt filmu. Ar teātri ir grūtāk,jo liekas,ka 'nav,kur likties',kamēr ir pauzes starp cēlieniem. :D

Es šodienu vispār neuztvēru kā svētkus-vienīgi pilsēta smuka,bet tā man bija jāstrāda un tagad ir tāds nogurums,ka gribu tikai gultu. :)

Te jau izveidojās skype meitenu čats un vēl bija iepazīšanās diskusija,kur var sarunāt kopā aiziet uz kādu pasākumu. ;)
19.11.2011 02:34 |

Reitings 778
Reģ: 27.10.2011
man piemēram šī diena kā vnk parasta diena, jo visu dienu strādāju un galīgi nav tā sajūta :)
19.11.2011 02:36 |

Reitings 7596
Man ir darbs kurs aiznjem manu lielaako dienas dalju un maaciibas,ka nav laika domat par vientuliibu!bet brivajas dienas satiekos ar draugiem kuri mani iedvesmo :) es vientuliibu sajutu tikai aizejot gulet un pamostoties viena!tas jau ir pieradums :-) viena gan uz pasakumiem neeju,jo dievinu sabiedriibu ar draugiem (l)
19.11.2011 04:58 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Es arī draudzenes ļoti reti satieku, jo vienkārši nesanāk tikšanos noorganizēt :( Meitenes bieži nevar :(
Īstenībā baigi skumji, jo gribas kādu meiteņu pasākumu. Varbūt te ir kāda, kas nākamajā nedēļā gribētu boulingu vai kādu citu aktivitāti?
19.11.2011 11:54 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
man nav autores bēda, bet ir citas un tiko uznāca pamatīgs gruzons (s) :%27-(
gribu kko izdarīt lai viņš pārietu, bet ko??? (t)
19.11.2011 12:10 |

Reitings 7596
man atlkal laika trukums delj kura daudzus nesatieku :-( lai kaa censtos biezhi gadaas negaiditas situacijas ka balliitee kada nevaru ierasties :-(
19.11.2011 13:15 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
bet šausmas kas tur tāds, vienai uz salūtu, vai jo īpaši kino aiziet? man ir otra pusīte, bet tā kā mums filmu gaume diez ko nesakrīt, man ļoooti patīk aiziet vienai uz kino un es to izbaudu, jo no blakussēdētājiem neskan nepārtraukti man veltīti komentāri par filmu utt :D
19.11.2011 18:04 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
čau,Nicco!
es Tev ieteiktu mēģināt piepildīt savu laiku un sevi,iepazīt sevi tuvāk un iemācīties būt vienai un piepildītai.jo es ticu,ka tikai tad,kad cilvēks iemācās būt viens un pats ar sevi apmierināts un piepildīts,tad viņš var būt kopā ar cilvēkiem un būt tiem interesants. :-) iesaku atrast kādu kaislību-man tas ir snovbords un sporta zāle...sports vispār palīdz sevi savākt,saliek galvā visu pa plauktiņiem.ja ļoti gribas ar kādu kopā kur aiziet nu sarunā ar mammu,māsu,omi kur aiziet...uz sporta zāli es eju viena,kādreiz arī uz klubu esmu aizgājusi viena...nu un? :-P
varbūt draudzenes ir tikko kopā ar puišiem tāpēc grib laiku ar viņiem pavadīt..man tā bija ar manām draudzenēm,bet šā kā tā tas netraucē visiem iet kopā kaut kur... :-) tizlāk gan ja visām ir draugs un vienai nav..bet iesaku uz to neiespringt..viss dzīvē notiks tad kad tam ir jānotiek! :-)
19.11.2011 18:16 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Kad biju pašķīrusies no drauga ~2 mēnešus, tad laiku nešķiedu, gāju izklaidēties, iepazinos ar jauniem cilvēkiem, tāpat man bija tas dzinulis iet uz priekšu, kaut ko darīt vērtīgu.
Melotu ja teiktu, ka gāju ar vēsu prātu, protams bija skumji, savi iemesli, bet lai es te rakstītu katru dienu cik besīgi, cik nelaimīga esmu, nekādā gadījumā, centos sevi pozicionāt pozitīvi.
Es arī pieņemu, ka manas attiecības nebūs mūžīgas, tāpēc es nedzīvoju tikai otram cilvēkam.
Viena pati neapmeklēju pasākumus, taču varu kādu uzaicināt un apmeklēt kopā, un es laikam māku būt viena, jo esmu ilgu laiku bijusi viena, man nav bijis draugs, esmu gājusi uz kino viena, ēdusi kafejnīcā viena, melotu ja teiktu, ka jutos ļoti laimīga, protams gribējās mīļumu, cilvēks taču nav radīts būt viens!
19.11.2011 18:17 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Gribēju teikt, ka tagad neapmeklētu pasākumus viena, ja gribētu uzaicinātu kādu un ietu kopā, taču agrāk es esmu apmeklējusi viena kino un arī uz klubu esmu gājusi viena. ;-)
19.11.2011 18:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits