Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Interneta trolli.

 
Reitings 12
Reģ: 03.11.2011

Labs riits visaam LV dzee dee. :-)

Man ir viena stulba problema, zinu,ka pati esmu vainiga, bet nu...

Pirms aptuveni gada izskiros no sava toreizeja drauga. Pec tam kadu laiku nebiju gatava atkal mesties attiecibas, tapec savas dusmas un sapes izversu interneta sarunas. Saku sacaot ar vienu puisi un atri vien musu sarunas parvertas khem, seksualas. Runajam par visu. Sikumos neiedzilinasos, bet gan nojausat. Tas ta. Aptuveni vel pec gada satiku savu tagadejo draugu. Protams, tads internets un kaut kadas mulkigas vientulas meitenes runas vairs neeksisteja. Pateicu tam pusim sveiki, man ir uzradies draugs,paldies par vakara isinasanam un virtualo seksu. (s)

Un tad sakas... Vins no sakuma palika nikns ka es vispar ta atlaujoties vinu pamest, ka vins mani esot gribejis! Lai gan musu sarunas nebija ne runas par kaut kadam simpatijam, talakejosiem planiem utt, vispar mes tikai seksu vien apspriedam. (s) Tad sakas draudi ( ! ), ka es nevaru vinu pamest utt. Nezinu ka, bet vins uzzinaja,ka ari manam draugam ir profils taja pasa majasalapa un ka tiesi vins ir mans draugs. Ka, nezinu, jo mums abiem nav nekadas informacijas, ne kopigu bilzu, nekas,kas liecinatu,ka vins ir tas istais. Sakas draudi,ja es neturpinasu ar vinu runat, vins visu pateiks manam draugam, visu saraksti utt. Es vinu noblokeju, uzrakstiju adminam,lai ko dara. Vins uztaisija jaunu profilu un tas vinu sadusmoja vel vairak,ka censos tik no vina vala.

Es nezinu,ka lai tiek no vina vala! Ja, mana vaina, nevajadzeja sakt, pati to zinu,bet ka lai tagad to ignore??

Nesaubos,ka vins ari uzrakstitu ko manam draugam galeja situacija. Un mans draugs nav no tiem,kas pasmietos par to un teiktu, lai nenemu galva.

Ar tagadeji ir loti labas attiecibas, dzivojam kopa, esam laimigi, bet es nevaru iedomaties,ko daritu,ja tad psihs tiesam visu pateiktu draugam. Nesaubos,ka ir saglabajis visu. Un galvenais,ka neko es nesoliju, butu atradis meiteni sava pilseta un licies miera, bet ne, vinjam vajagot iz... mani, par to,ko vinam izdariju!!

Stulbi un smiekligi mazliet, bet ko lai dara? Jo ka vinu ignoreju, izdzesu, noblokeju, vins ir atpakal un sak visu no gala?!

18.11.2011 15:47 |
 
Reitings 27
Reģ: 16.11.2011
kāda problēma, ja tu čatoji ar viņu vēl pirms satiki savu tgadējo draugu ?
izstasti savam draugam, un pasaki lai trollis ja velas izstastīs visu tavam draugam, un tavā drauga vietā - trollim degunu salauztu.
18.11.2011 15:55 |
 
Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Vins uzskata,ka es vinu pametu (!!), jo satiku savu tagadejo draugu.
18.11.2011 15:56 |
 
Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
izdzēsies pati uz kādu laiku varbūt no tā portāla. Vai vienkārši tur neej kādu mēnesi, ignorē vēstules.
Ja tagadējais ir normāls, tad sapratīs, ja pati izstāstīsi, ja vien neesi to turpinājusi jūsu attiecību laikā.
18.11.2011 16:02 |
 
Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Tik nesakarīgu tekstu sen nebiju lasījusi. Vispār jau dīvaini,ja jums bija tikai sarunas par sex,tad kāda velna pēc esi iedevusi viņam tik daudz info par sevi un savu tagadējo draugu? Pati vien sev esi sūdus savārījusi.
18.11.2011 16:04 |
 
Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
izstāsti draugam visu. Tās nav attiecības, ja tev ir jāslēpj tādas lietas.
Pat, ja esi izdarījusi kaut ko nepareizi, patiesība būs labāk, nekā ja kads svešs stāstīs kaut ko. Ja "psihais' tavējam minēs kaut paris faktus, kas ir patiesi, vins tev vairāk neuzticēs un akli klausīsies ko viņam stāsta.

vīrietis tiks ar vinu galā. ja nē, smuki uz policiju, rakstīt iesniegumu.
18.11.2011 16:36 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits