demoiselle- vai arī, ja nedzer pārāk daudz, jo tas dzērumā var izraisīt citu darbību... :D
Autorei- Nav tik traki, zinu vairākas sievietes, kurām tas ''riebjas''. Bet domāju, ka tas pamudina vīriešus uz izpriecām ar vēl kādu, kurai patiks.. (t) Varbūt ne tagad, ne pēc 5 gadiem, bet... zini, tā arī ir bauda. Un vai pati spētu būt kopā ar kādu, kurš nespēj sagādāt baudu vai dara to ar milzīgu nepatiku? Es nespētu, noteikti.
Pašai bija līdzīgi kā tev, bet ne tik traki. Vienkārši baidījos jau, ka kaut ko ne tā izdarīšu vai viņam nebūs labi, vai, bļ*n, apvemšos! :D Un pie ex arī bija baigi ilgi jāņemas, nu stundu sūkāt man šķiet par traku! Man jau pusstunda ir daudz. Tagadējam draugam gan patīk kā visu to padarīšanu daru un man patīk, ka šim labi un nav arī ilgi tā ģēla. :D
Ja tev nepatīk, ka pa tiešo penis mutē, tad uzvelc prezervatīvu viņam. :) Un nebūs arī sperma mutē/matos/uz tevis. Tīrīgāk, bezgaršīgāk (nu cik nu gumijām kvalitātes atšķiras)... :-)
Ja arī tā nepatīk, nu nezinu, varbūt psiholoģiski kaut kāda barjera tev pret to ir? (t) Jo man arī nepatika, ka ''pa tiešo'', vienmēr iedomājos- a ja nu viņš tikko labierīcības izmantojis, tagad mutē bāž... Wēēēk... :-D Bet kaut kā jau to domu var apspiest un cerēt, ka kārtīgi nomazgājis. :-D