Sveikas!
Zinu, ka šī jau ir simtā diskusija par šādu tēmu, bet man vajadzīgs padoms
Tātad man ir tāda problēma, ka uz vidukļa ir riepiņa (nu kādi 10 lieki cm, lai es būtu pamierināta), tā kā skriet laika man nav, jo ļoti daudz laika jāatvēla skolai un dziedāšanai. Vasarā gan es skrēju kādu mēnesi, bet tas īpašus rezultātus nedeva. Kopš septembra vidus neēdu pēc sešiem (nu pa retam sanāk noblēdīties), bet nu jo ilgā neēdu pēc 18.00, jo mazāk blēdos :-D Pa šo laiku dabūju nost 2cm no mana vidukļa (esmu no tām ka svars viegli nenoiet)
Pluss vēl katru vakaru (dažreiz izlaižot brīvdienas, jo tad bieži neesmu mājās) pildu šādus vingrinājumus - http://kleoo.lv/sportazale.php?txid=14&name=8-minutes-jusu-presei-abs
Arī saldumu lietošanu esmu diezgan daudz ierobežojusi,jo agrāk neviena diena nebija iedomājam bez kaut kā garšīga, tagad tā gadās apmēram reizi nedēļā.
Neēdu arī baltmaizi, ceptus kartupeļus utt.
Zinu, nav jau viss tik labi kā gribētos bet tas tikai iesākums, man mērķis ir kļūt slaidai līdz nākamajai vasarai. Tas ir garš laiks, jo nevēlos sevi nodzit divās nedēļās un pēc tam visu dabūt atpakaļ dubultā.
Varbūt, varat ieteikt kādus vēl vingrinājumus vai ieteikumus ko varētu darīt, lai labāk atbrīvotos no svara? Pluss vēl varbūt kādos vingrinājumus/maska pazodei, jo tā kā man ir apaļa sejas forma sāk veidoties mazs dubultzods, ko es nevēlos.