Stāvoklī?

Reitings 3
Reģ: 16.11.2011

Sveikas, meitenes :-)

Situācija tāda, ka dienā, kad beidzās mēnešreizes bija sekss. Liekas, ka viss bija kārtībā, izsargājāmies. Brīdī, kad vīrietis bija novilcis prezervatīvu un gūlās atpakaļ gultā, viņa loceklis nedaudz pieskārās man tur, kur nevajadzētu. Jāpiebilst, ka sekss man nebija bijis kādu pusgadu. Pēc 2-3 dienām sākās nelieli smērējumi un sāpes vēdera lejasdaļā. Laikam esmu ļoti satraukusies un kamēr gaidu vizīti pie ārsta gribas dzirdēt kādu mierinājumu no jums :-/

16.11.2011 16:08 |

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009
Es arī neuzskatu, ka šis jautājums būtu kkas neriktīgs! Atceros pati, kad man nebija vel nekādas īsti lielās pieredzes, es arī ļoti satraucos arī par visādām šādām šobrīd šķiet smieklīgām lietām! Pat atceros to, kā pēc pirmās reizes, kura bija ļõti droša utt, es arī vienalga domāju, par to,ka tik kkas nav nogājis greizi.

Ramon- Es pieļauju tādu domu, ka pēc mēnešreizēm tev vel var smērēties, vnk tev pa vidam bija sekss, un tev vel vienkārši viss tīrās. Tas ir normāli.
16.11.2011 17:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits