Mazgāšanās

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010

Jautajums varbūt stulbs un varbūt pārāk lienu privātaja telpā, bet.... Cik bieži jūs mazgājaties? Nāku no laukiem, kur tās mazgāšanās iespējas nebija diži labās. 1x nedēļā pirts. Un ikdienā tikai seja, rokas. Vakarā kājas un dupsis :-P

Tagad dzīvoju Rīgā, dzīvoklī, apstākļi citi. Tāpēc sāku aizdomāties, cik biežu vajadzētu mazgāties. Esmu dzirdējusi, ka cilvēki pat 2x dienā iet dušā, un vakarā vēl vanna, bet man kaut kā tas liekas baigais karstā ūdens patēriņš. Cik tad par to jamaksā!

Padalieties ar pieredzi ;-)

15.11.2011 16:35 |

Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009
Mazgājos regulāri. 1-3x dienā.
Un man ir daudz stāstu par nemazgājušām un smirdīgām meitenēm.
Pašai kursā jāsēž tādai blakus, kas konkrēti smird pēc sviedriem. Neesmu jau viņai neko neteikusi, negribas viņai kaunu taisīt. Daudzi kursā to ir ievērojuši.
Zinu džekus, kuriem ir gadījiem no klubiem atvest mājās netīras meitenes un visa gribēšana pārgājusi.
Aj vispār, nav attaisnojuma nekāda. Visiem ir jāmazgājās.
17.11.2011 18:38 |

Reitings 274
šī diskusija made my day! :-D :-D :-D
17.11.2011 18:38 |

Reitings 2943
Atceros vienu reizi, biju vienā tusiņā, kur spēlējām tādu spēli. Meitenes mazāk un iet aplī, čaļi vairāk un iet pa apli rinķī. Kad mūzika beidzas čaļiem jāliecas meiteņu jājstarpī un jāņem kukaragā uz kakla.... Spēle beidzās nekā, jo "dažas" meitenes slikti oda laikam un puiši viņas negribēja ņemt kukaragā. Bija ļoti neveikla situācija un meitenes bija apvainojušās jo nesaprata kas notiek, jo ārēji baigās skaistules.

Tas tikai vēlreiz apliecina to, ka dažas tiešām neapzinās ka smird, kamēr pašām līdz degunam neaiziet. ;-)
17.11.2011 18:44 |

Reitings 4718
Tieši tā, cilvēks jau pierod pie tā sava aromāta. Domāju, ka mana kursa biedrene jau sen ir pieradusi un pati to nejūt.
Fujj.. man tagad jau tā sviedru smaka cērtās degunā no domas vien.
17.11.2011 18:46 |

Reitings 2943
Jordana man arī skolas laikā ir nācies sēdēt kopā ar tādu meiteni. tas ir briesmīgi. Un es neteiktu, ka viņai nebija mājā iespēja nomazgāties.
17.11.2011 18:48 |

Reitings 2943
Reiz runāju ar savu vaksācijas meistari viņai tomēr nākas sastapties ar daudz sievietēm. Viņa strādāja visu laiku Valmierā, bet tad pārgāja uz Rīgu un teica, ka salīdzinājumā Rīgā esot daudz netīrīgākas meitenes un sievietes nekā provincē. Bieži vien gadoties, ka atnāk baigā dāma nošpaktelētu seju, baigās krutās šmotkas, bet atguļas uz kušetes paver kājas bikini vaksācijai un tur tāds smaķelis. Pietam arī citas vietas nekoptas- kāju nagi pārauguši un biezi, rokas nekoptas u.t.t. Neapskaužu tās meistares. Kā uz bikini vaksāciju var aiziet netīra- laikam jau liekas normāli.
17.11.2011 18:52 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Neattaisnoju nemazgāšanos, bet uz to var palūkoties no citas puses. Mēs visi esam dažādi audzināti. Piemēram, bērnībā dzīvoju dzīvoklī, kurā nebija vannasistabas. Mazgājos (visu ķermeni pilnībā + matus) vienu reizi nedēļā, kad mamma veda pie vecmammas vannoties. Ikdienā biju iemācīta uz taburetes pakāpties pie izlietnes virtuvē un nomazgāt kājas, paduses, intīmās zonas. Ilgu laiku es tā arī mazgājos, jo tā biju iemācīta. Laukos arī tieši tā pat - pirti kurina un visu ķermeni mazgā reizi nedēļā. Pārējā laikā vienkārši pielej bļodā ūdeni uz apmazgājas. Tā ir audzināšana. Citas mammas savus bērnus varbūt trīs reizes dienā vannā mazgā, līdz ar to, tiem cilvēkiem nav saprotama tikai apmazgāšanās.
17.11.2011 18:53 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Varbūt tās meitenes mazgājas tikai viņām ir kaut kāda sēnīte, te tak bieži raksta ka smako pēc zivīm utm. :-| tā ir baigā nelaime, pati tpu, tpu neesmu ar to saskārusies, bet ir nācies just, ka citas sievietes smird pēc zivīm :-/
Un par svīšanu, daudz kas atkarīgs no drēbēm, ja 5 dienu velc to pašu krekliņu loģiski ka būs jau iesviedrējies un smaciņa pavīdēs :-D
17.11.2011 18:55 |

Reitings 636
Mazgājos 2x dienā, matus katru otro dienu, vannā eju 1 mēnesī, dažreiz vairāk, pēc garīgā. Bet nu kā var mazgāties 2x nedēļā, kaut kur biju lasījusi ,ka sievietei sava intīmā zona ir jāapmazgā ar siltu ūdeni vismaz 1x dienā... Man kojās bija istabas biedrene kura mazgājas 1x nedēļā, dažreiz pat vienreiz pa divām nedēļām, nav nemaz jāsaka ,ka viņa smirdēja pēc sviedriem un zivīm vai nez kā pē..., bet pieklājības pēc mēs viņai netiecām , ka viņa smird un lai vācas uz citu istabiņu dzīvot, beigās kkā iemanījāmies saukt līdzi uz dušām. Viņa ar visu dienu sēdēja pie kompīša, tur līdz skolai aizgāja, bet nu tpt cilvēks svīst, vienalga ko darot un pati viņa nejuta ka slikti ož, spriežot pēc tā,ka uzskatīja par normālu mazgāties 1x nedēļā.
17.11.2011 19:01 |

Reitings 2943
Es galīgi nesaku neko par apmazgāšanos, galvenais lai mazgā vispār kaut ko. Tiešām nav jāberžas visam ja nav tās dušas, bet kājas, leju un paduses vajadzētu apmazgāt katru dienu. Tas pat nav tikai tapēc ka kādam tā gribas, bet savas veselības dēļ. Kājas tomēr apavos svīst jebkādos un lai neiedzīvotos sēnītē tās vajag mazgāt katru dienu. Visas mēs apmeklējam tualeti vairākas reizes dienā un urīns tomēr rada nepatīkamu smaku un mikrobus, kuriem patīk tur siltumā dzīvot tapēc arī tur ir jāmazgā. Paduses arī tāpat iesvīst un ja vēl lieto dezodorantus vai rullīšus tad tie aizsprosto poras un var rasties visādi bumbuļi padusēs. Tapēc tās jāmazgā katru vakaru. Tieši šo iemeslu dēļ nevaru iedomāties kā ir neapmazgāties nemaz. Un ja jums ir otrā pusīte, vai nav neērti intīmajos brīžos, ja tur viss nav tīrs?
17.11.2011 19:06 |

Reitings 2943
Tieši tā- cilvēks pats savu aromātu jau nejūt. Arī tīrai miesai, katram ir savs aromāts ko mēs nejūtam paši.

Starpcitu arī vīrieši bieži vien nejūt laikam, ka nav pats svaiguma iemiesojums. ;-)
17.11.2011 19:08 |

Reitings 2059
Dārgās kundzes, higiēnu katrs ievēro pēc saviem nolūkiem. Un nav tādas normālas/nenormālas lietas un/vai parādības. Kas vienam liekas normāli,tas otram-nenormāli.
17.11.2011 19:09 |

Reitings 97
Reizi dienā noteikti - parasti vakaros. Un pirms darba noteikti :)
Vasarā pieķeru sevi pie domas, ka ļoti bieži eju - kādas 3 reizes. Vienkārši esmu tāds cilvēks, mēdzu arī karstākā laikā diezgan sasvīst - bet svaigums sajūta man ir svarīga.
Domāju, ka katram jau ir izvēle mazgāties vai nē - galvenais lai tiešām blakus sēžot dzīvi otram nebojā smirdot :D
Bet - pirms pasākumiem, ballītēm u.t.t es domāju, ka jānomazgājas ir obligāti. Nu kā var uz klubiņu pie puišiem iet tā? :-/
17.11.2011 19:13 |

Reitings 2943
Izmantotāja šī nav tā tēma kad normām ļoti vajadzētu atšķirties.

Var viedokļi dalīties par patikšanu vai nepatikšanu.
17.11.2011 19:14 |

Reitings 4718
Arī es dzīvoju bērnībā laukos, katru vakaru sildīju katliņā ūdeni. Ielēju bļodā saslapinājos, saziepējos un noskalojos un biju vienmēr tīra.
Visos apstākļos ir iespējams nomazgāties, tak tomēr visiem ir pieejams ūdens, bļoda, katliņš, uguns uz kā uzsildīt ūdeni.
Tā kā tiešām attaisnojuma nav. Un es arī neko nesaku par apmazgāšanos, pati esmu tā darījusi kādreiz.
17.11.2011 19:26 |

Reitings 1852
Mazgājos katru dienu, man patīk tīrības sajūta, kad eju gulēt.

Bērnībā, kad dzīvoju laukos, arī nebija dižās iespējas, tomēr katru dienu apmazgājos, ja ne pilnībā, tad vismaz intīmās vietas.

Atceros, klasē bija viena meitene, kura nemazgājās vai mazgājās reti, un viņai bija pat dota iesauka -smirdule. :-/
Acīs viņai neviens to nebija teicis ( es tā domāju), bet savā starpā runājot, viņu tā dēvēja. :-/

Manā izpratnē ir jāmazgājas katru dienu, ja ne pilnībā, tad vismaz intīmās ķermeņa daļas apmazgāt. (t)
Nespēju iedomāties, ka kāda nemazgājusies liekas gultā un džeks vinai veic orālo. :-( Slikti paliek. :-D
17.11.2011 19:34 |

Reitings 2943
Melessi visdrīzāk ka orālo neveic gan, drošvien sex pat ir ar piespiešanos... :-D
17.11.2011 19:37 |

Reitings 124
Reģ: 07.11.2011
Es jau tēmas veidoju un izdomāju ja man nav ko ddarīt :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
17.11.2011 19:39 |

Reitings 2943
Tu strādā 16 h dienā, ka nav laika nomazgāties, bet ir tik daudz laika lai pied***tu cosmo ar bezjēdzīgām tēmām? :-D :-D :-D Diezgan losīgi, bet nu ok! :-D
17.11.2011 19:43 |

Reitings 124
Reģ: 07.11.2011
Bet protam,s
17.11.2011 19:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits