Es arī biju pārliecināta, ka visi mazgājas katru dienu :D Redz, ka tomēr nē.
Pati mazgājos vismaz 2x dienā - no rīta un vakarā pirms gulētiešanas. Ja pa dienu sportoju, vai ja vakarā kāds pasākums paredzēts, tad mazgājos pa dienu arī - sanāk 3x dienā. Tāpat arī matus mazgāju katru dienu, jo man ļoti ātri taukojas, ja sports vai kkur jāiet, tad 2x dienā. Zobus arī vismaz 2x dienā - ja pa dienu esmu mājās, tad vēl pie katras izdevības. Vannā arī eju pie katras izdevības - komandējumā viesnīcā, vai, aizbraucot uz laukiem, jo man mājās vannas nav, tikai duša. Pirtiņā arī cenšos tikt pie katras izdevības. Vasarā, kad karsti, mazgājos vēl biežāk, ja esmu mājās, pat ik pēc stundas, lai atvēsinātos. Pie tā visa katru reizi lietoju arī dušas želeju, vienīgi vasarā, kad eju atvēsināties, ne katru reizi. Un vēl es arī ilgi mazgājos, bet tas tikai no rītiem, matus mazgājot - kādu stundu, vismaz 40min noteikti.. esmu arī pusotru stundu mazgājusies, tas ir normāli :D Ja mazgājos mazāk kā 20min, tas jau ir lielā steigā :D Protams, varu nomazgāties un izmazgāt matus arī 5min laikā, bet tas tiešām tikai tad, ja ļoti jāsteidzas. Ūdens patēriņš mani pilnīgi nemaz neuztrauc, jo man ir izdevīgi īres līguma nosacījumi, kas ietver arī maksu par ūdeni.. Taču arī agrāk es par to nedomāju, un mazgāšanās paradumi man vienmēr bijuši šādi! Visā visumā, ar šo īso apcerējumu gribēju vien teikt to, ka man patīk mazgāties un es nesaprotu, kā var nemazgāties :D :D :D Var redzēt, ka ļoti sen neesmu bijusi cosmo, cik ļoti man gribējās izteikties :D :D :D