attiecibas ar naudu.

Reitings 312
Reģ: 04.07.2011

Ka jus rikojaties brizos,kad naudas nav tik daudz,lai pietiktu visam, nu neiesligstot galejibas?

Vai esat gatavas nopirkt nu tik loti karoto un noskatito sominu, lupu krasu utt un tad nedelu est grikus?

15.11.2011 14:40 |

Reitings 108
Reģ: 29.01.2009
esmu ļoti neapdomīga ar naudu un neprotu noteikt prioritātes uz tērēšanu. tiesa gan, nepērku lietas, kuras man nav vajadzīgas (tā teikt - nopirku, stāv smuki plauktā), bet tāpat, ja ir jāizvēlas, samaksāt kredītu, vai nopirkt pāris smukus audumus, širmis aizbrauc un es nopērku tos audumus, kgan zinu, ka labākajā gadījumā pieķeršos tiem klāt pēc mēneša. cik bezatbildīgi :-D bet nu - kredītam arī vienmēr atrodas, lai arī cik tas dīvaini nebūtu. tā kā - attiecības ar naudu ir labas (l)
15.11.2011 15:15 |

Reitings 770
Aha, ir gadījies.. Nopirku vienu lupatu, kuras dēļ makā palika kādi maksimums 2Ls, ar kuriem bija jāizdzīvo nedēļa. Atceros, ka nopirku uz akciju maizes kukuli un kausēto sieriņu, kas gan nebija nekāds pazīstamas firmas un Latvijā neražots. Kad pirmo reizi pagaršoju šīs nezināmās izcelsmes sieru ar maizi, nekas cits neatlika kā to izmest ārā, jo tas bija praktiski neēdams. Un tā atlikušo nedēļu pārtiku ar pliku maizi, roltoniem un burkāniem!
Lūk, tāds ir mans stāsts. Pēc šī atgadījuma ne reizi neesmu pārtērējusi iecerēto naudu priekš lupatām :) :D
15.11.2011 15:22 |

Reitings 15092
Nekad neesmu iztērējusi kaut kādu kosmisku summu par lupatu un pēc tam sēdējusi pusbadā..
Griķi man garšo, mācētu arī gaļas ēdienu pa trīnīti uztaisīt, bet man sirdsapziņa neļauj tērēt baigās summas par apģērbiem te, Latvijā. Protu atrast gaumīgas lietas, kas man patīk par zemām cenām.
15.11.2011 15:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits